Trek X-Caliber 9
Før DKK 10.399,00
Fås i 3 farver
Trek X-Caliber 8
Før DKK 7.999,00
Fås i 3 farver

Let og Hurtig


Med sit lette alustel og kvalitetskomponenter er X-Caliber bygget for fart. Udstyret med hurtigt rullende dæk og en affjedret forgaffel med lockout, sikrer det dig effektivt tråd på stigninger og i spurter. Den enkle 1x geargruppe med et bredt gearområde garanterer, at du kan flyve op ad bakker og spurte mod målstregen med lethed.

Tilpasset og Beskyttet


X-Caliber skiller sig ud med sin indvendige kabelføring, som ikke kun giver et rent look, men også beskytter kablerne mod elementerne. Med Boost141-navbredde bagtil er der sikret større dækfrigang og plads til en stærkere fælg.

En Cykel for Alle


Uanset din højde, sikrer X-Caliber den rigtige pasform med 7 forskellige stelstørrelser og Smart Wheel Size-teknologi. De større stel har 29" fælge, mens de mindre modeller nyder godt af 27,5" fælge, optimeret for proportion og ydeevne.

Tilbehør og Tilpasning


Takket være de indbyggede studser på X-Caliber, er det nemt at udstyre cyklen til både eventyr og daglig transport. Cyklen er forberedt til montering af en dropper-sadelpind med indvendig kabelføring, hvilket yderligere forbedrer dens alsidighed og præstation på sporet.