DKK 79.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Ultralet racercykel i særklasse
2. Super aerodynamisk
3. 2x12-speed elektronisk, trådløs geargruppe fra SRAM

Hvis du virkelig brænder for at køre og vinde cykelløb, så er den nye Trek Madone SLR 7 AXS bestemt værd at kaste mere end et enkelt blik på. Her har vi virkelig at gøre med én af de letteste og mest aerodynamiske landevejscykler på markedet.

Rammen er lavet i det ekstremt stærke, ultralette materiale 900 Series OCLV carbon. Betegnelsen SLR hentyder til, at der er anvendt en anden kvalitet af carbon end til SL-modellerne.

Rørformerne er både aerodynamiske og særdeles elegante, og er resultatet af utallige timers tests, både i laboratoriet og ude på landevejene. Du får derfor en cykel med en helt uhørt fin aerodynamik.

IsoFlow-sadelrøret dæmper generende vibrationer fra underlaget, så du bliver mindre træt når der skal køres lange pog hårde etaper. Du svæver hen over bump og ujævnheder på vejen, og det foregår i et forrygende tempo, forhåbentlig imens konkurrenterne kommer halsende langt bagude.  

Den trådløse, elektroniske 2x12-speed SRAM Force AXS D2 geargruppe giver dig masser af gearbredde at gøre godt med. her er ingen kabler, som kan sætte sig fast, eller gå i stykker. Bare lynhurtige, præcise og gnidningsløse gearskift, gang på gang.

Cyklen drøner af sted på et par fjerlette Bontrager Aeolus Pro 51 carbon-hjul, som leveres ,med slangeløst setup.

Og når der skal bremses ned igen, kan du trygt stole på de hydrauliske skivebremser fra SRAM.

Det er en cykel, som mange vil kigge langt efter vi anbefaler derfor en godkendt kædelås.

Prøv en tur på den nye Trek Madone SLR 7 AXS. Du kan næsten høre den hviske: Podiet venter forude.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: