Ikke som de fleste andre elcykler
Hvad er det, der gør Sparta elcykler så specielle
Hollænderne er blandt de mest cykelglade folkefærd i verden. Det kan derfor ikke undre, at flere af verdens store cykel-producenter har hjemme i Holland. Og virksomheden Spartas historie går faktisk helt tilbage til 1. verdenskrig, hvor man hovedsageligt producerede motorcykler. Senere kom knallerter og almindelige cykler til. Da elcyklerne begyndte at blive populære, var folkene hos Sparta hurtige til at spotte den nye trend, og i dag er virksomheden Europas førende, når det gælder elcykler.  

Hos Sparta går man nemlig ikke på kompromis med hverken kvalitet eller design, og cyklerne er lavet til at blive brugt, mange år frem i tiden. Når du vælger en Sparta elcykel, foretager du således en investering i din fremtid, samtidig med, at du gør noget godt for miljøet. Hos Cykler.dk er vi stolte af at være blevet forhandler af elcykler af dette hæderkronede hollandske mærke!

Elcykler til de fleste formål
Hvilke typer elcykler tilbyder Sparta?
Folkene hos Sparta har valgt at fokusere på det, de gør bedst. Derfor tilbyder virksomheder elektriske hverdagscykler (A-serien), elektriske citybikes (C-serien) og en række hurtige elcykler til pendleren og/eller landevejs-entusiasten (D-serien). Det er i D-serien, at du finder de hurtige speed pedelecs, hvor motoren hjælper med, helt op til 45 km/t. Vær opmærksom på, at der gælder en række specielle regler for kørsel på disse meget hurtige elcykler.
I grunden er elektriske mountainbikes den eneste type elcykler, som Sparta har fravalgt at have i deres varesortiment.

Hvilke komponenter bruger Sparta til deres elcykler?
Sparta bruger, kort sagt, kun komponenter af højeste kvalitet. Både motorer og batterier kommer fra hollandske Bosch. Cyklerne har som oftest indvendige gear, og hydrauliske skivebremser er standard på alle Spartas elcykler. Nogle af cyklerne har affjedret forgaffel, imens andre er med fast forgaffel. I det hele taget er alt tilrettelagt med henblik på at give dig en god og komfortabel cykel-oplevelse, dag efter dag.

Strøm skal der til!
Hvilke størrelser batterier kan jeg vælge imellem?
På de fleste modeller kan du vælge imellem batterier på 300, 400 eller 500 Wh. Især i D-serien er batterier på hele 635 Wh. ofte en mulighed. Hvad du skal vælge, afhænger naturligvis af dit kørselsbehov. Vi hjælper gerne med at vejlede dig. Visse speed pedelecs er desuden udstyret med Dual Battery teknologi, så du har mulighed for at få helt op til 1125 Wh. batteri-kapacitet. Når du kører hurtigere, skal der naturligvis også mere strøm til. Og intet er så kedeligt som at løbe tør for strøm. En elcykel, hvor motoren ikke virker, bliver hurtigt meget tung at cykle på. Så det kan godt betale sig at vælge et tilstrækkeligt stort batteri.

Hvorfor er vi hos Cykler.dk så stolte af at være blevet forhandler af Sparta elcykler
Det er der flere grunde til. Men den mest tungtvejende af dem må være den, at Sparta leveres super solide og sporty elcykler, hvor både kvalitet og design er af en meget høj standard. Vi elsker cykler og cykling, og ønsker at være i stand til at tilbyde vore kunder det bedste.
Kom ind til Cykler.dk, og opdag Spartas fantastiske verden!