Før DKK 559,00
DKK 509,00
SparDKK 50,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dette dæk
1. Velkørende MTB-dæk, med fantastisk vejgreb
2. Ideelt til `frisk´ trail-cykling
3. Vibrationsdæmpende T9 gummiblanding

Det er ikke nogen hemmelighed, at offroad-cykling stiller store krav til dækkene: Mudrede MTB-spor og skovstier, trærødder, sten, skarpe sving og hårde bump sætter din mountainbikes dæk på en hård prøve, hver eneste gang, du svinger bort fra asfalten.

Men som så ofte før er det amerikanske Specialized, der kommer verdens MTB-entusiaster til undsætning. Hillbilly Grid Trail 2Bliss Ready T9 er et MTB-dæk, designet til at blive brugt under særdeles krævende forhold. Dækkets store center- og sideknopper graver sig ubesværet ned i underlaget, og giver et særdeles godt greb, selv når skovbunden er allermest mudret. Med disse dæk på din cykel pløjer du legende let gennem mudderet, og forcerer let og elegant sten, trærødder og andre udfordringer.

Den unikke T9 gummiblanding medvirker til at sikre det solide greb i underlaget, samtidig med at bump og vibrationer mindskes. Det giver øget stabilitet og kontrol, ikke mindst, når der køres ned ad bakke.

Specialized Hillbilly Grid Trail T9 er et fremragende dæk til dig, der elsker aggressiv kørsel i teknisk udfordrende terræn.

Dækket er naturligvis tubeless ready, så du kan vælge at droppe slangen. I så fald mindskes risikoen for punkteringer betydeligt.

•GRID Trail 27,5 x 2,4″ mm, psi 20-40, ca. vægt 985 g.
•GRID Trail 29 x 2,4″ mm, psi 25-50, ca. vægt 1070 g.