MUC-OFF Visir Og Brillerens

DKK 59,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dette produkt
1. Effektiv, skånsom rengøring af cykelbriller mm.
2. 100% biologisk nedbrydelig
3. Baseret på PH-neutrale stoffer

Et par gode cykelbriller bliver hurtigt til et stykke uundværligt tilbehør på cykelturen. Dels fungerer cykelbrillerne som et par almindelige solbriller, og dels beskytter de dine øjne mod vind, regn, insekter, støv og andre fremmedlegemer. Husk på, at dine øjne er uerstattelige, så de er nok værd at passe godt på.  

Men brillerne bliver hurtigt snavsede, og så er der brug for et rensemiddel, som er både effektivt og skånsomt. Og så er det jo et held, at Cykler.dk er din forhandler af pleje- og rengøringsmidler fra Muc-Off!

Muc-Off visir- og brillerens er baseret på de-ioniseret vand, og indeholder kun PH-neutrale sæber, som i øvrigt er 100% biologisk nedbrydelige. Opløsningsmidler eller anden skrapt stads er der ikke noget af. Når du bruger Muc-Off Visir- og brillerens, kan du således have god samvittighed overfor miljøet! Miljøvenlighed er i øvrigt noget, som firmaet Muc-Off generelt prioriterer meget højt. Produktet virker i øvrigt også anti-bakterielt.  

Sådan gør du:
1. Sprøjt Muc-Off Visir- og brillerens på briller/visir
2. Lad produktet virke et øjeblik, så snavs, fedtstoffer mv. opløses
3. Tør efter med en ren mikrofiberklud

Ja, så nemt er det faktisk. Dette effektive og miljøvenlige produkt opløser snavset, uden at gøre skade, hverken på dine briller eller på noget som helst andet. Brug det evt. også til visirer på styrthjelme, til skibriller, dykkerbriller, og naturligvis til almindelige briller.. Mulighederne er mange. Muc-Off Visir- og brillerens bliver hurtigt en uundværlig følgesvend for dig, der lever et aktivt liv!

Hos Cykler.dk er vi glade for at kunne tilbyde det store udvalg af plejeprodukter og rengøringsmidler til vore kunder!