DKK 22.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Carbon-racer til fornuftig pris
2. Megamo-navnet står for enestående kvalitet
3. Fulcrum hjulsæt

Spanien er som bekendt en stor nation indenfor landevejscykling. Og hvis der er nogen, der kan lave racercykler i virkelig topkvalitet, så er det den spanske producent Megamo.

Her hos Cykler.dk havde vi da også svært ved at få armene ned, da vi fik nyheden om, at vi havde fået forhandling af Megamo.

Megamo Raise 20 er en super fed carbon-racer, der rummer kvaliteter, som man normalt kun ville forvente at finde på langt dyrere cykler.

Carbon-rammen er let og aerodynamisk, og giver lige præcis den rette stivhed. Du kan derfor klare selv meget lange etaper i fin stil, uden at være nødt til at gå på kompromis med komforten.

Geargruppen er en 2x12-speed Shimano 105. Du har således masser af gear til rådighed. Geargruppen er ganske slidstærk, prisen taget i betragtning.

Cyklen leveres med Fulcrum Racing 800 DB hjulsæt

Takket være de hydrauliske Shimano 105 skivebremser kan du være sikker på, altid at have den nødvendige kontrol over cyklen.

Megamo Raise 20 er den ideelle cykel til dig, der er klar til at tage springet fra en aluminiumsracer til en ægte carbon-raket.

Men du må hellere give dine cykel-kammerater god mulighed for at beundre din Raise 20, imens du holder stille. Når du først begynder at træde i pedalerne, ser de nemlig ikke andet end dit baghjul, der forsvinder ud i horisonten.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: