Hvorfor skal jeg købe en gravelbike af mærket Megamo?


Megamo blev grundlagt tilbage i 1987. Der er således tale om en producent med en del års erfaring, ikke mindst, når vi snakker gravelbikes.

Mange gravelløb er da også blevet vundet af ryttere på Megamo-cykler.

Cyklerne fra Megamo byder generelt på god `Value for money´. Det er solide, smarte og velkørende cykler, som kan tåle at blive brugt. Hos Cykler.dk er vi derfor glade og stolte over at have fået forhandling af dette hæderkronede spanske cykelmærke.

Hvilke modeller af megamo Gravelbikes findes der?


Model-serierne hedder Jakar, West og Silk. Jakar-cyklerne er med aluminiumsramme, imens de øvrige er med carbon-ramme.


Alle har de indvendig kabelføring, samt studser til montering af diverse ekstraudstyr, som er med til at gøre cyklerne så alsidige, som ægte gravelbikes bør være.

Et andet kendetegn er den brede forgaffel, der giver god plads til solide gravel-dæk.

Det, der får de forskellige modeller til at skille sig ud fra hinanden, er udstyrsniveauet. Jo højere prisklasse, vi kommer op i, desto bedre geargruppe, skivebremser mv.

Tjek de forskellige modeller ud, her på Cykler.dk, og tøv endelig ikke ed at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Hvorfor er Cykler.dk Danmarks bedste cykelbutik?


Cykler.dk er Vestjyllands største fysiske cykelbutik, med en stor stab af ansatte, som alle er dedikerede cykel-atleter.  

Vi råder over et stort, moderne værksted, med højt kvalificerede cykelteknikere.

Desuden vil vi gerne være den absolut bedste webshop i branchen. Og god kundeservice er alfa og omega for os. Derfor giver vi også prisgaranti i forhold til alle andre danske webshops og fysiske butikker.

Enhver ny cykel, som vi sælger, leveres fragtfrit, og i fuldt samlet tilstand.

Hvordan kontakter jeg Cykler.dk?


Du kan enten sende os en e-mail på info@cykler.dk, eller du kan ringe på tlf.: 77340818.

Men du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik, som er beliggende Storegade 27, 7620 Lemvig.

Vi er altid klar på en frisk snak om alt, der vedrører cyklingens fascinerende verden.

Velkommen hos Cykler.dk!