Shimano
Typer
Pris
Mærker

Shimano

Hos Cykler.dk har vi et stort udvalg fra Shimano!

Vi har mange forskellige Shimano produkter - Alt lige fra pedaler, gearserier, kæde og kassetter.

Shimano er et japansk produkt - Som er produceret de sidste mange år, derfor får du også et produkt som top moderne og med helt fremme i den moderne teknologi - fx med deres Shimano Di 2 - Geargruppen som kører elektronisk i stedet for med kabler!

Shimano er et ord som er synonym med kvalitet - og lang holdbarhed. Hvis du køber et produkt fra Shimano er du sikker på at få et kvalitets produkt som er gennemtestet og du er derved 100 % sikker på at, Shimano produkterne sagtens kan holde til de danske forhold.

Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 483,00
DKK 299,00
Spar DKK 184,00
Læs mere
Gratis fragt
Shimano Brille S70X - Flere farver
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 1.049,00
DKK 949,00
Spar DKK 100,00
Læs mere
Fås i 2 farver
Gratis fragt
Shimano SH - R315
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 2.699,00
DKK 2.399,00
Spar DKK 300,00
Læs mere
Gratis fragt

Shimano - Pedaler, gearserier, cykelsko og meget mere!


Shimano - Japansk kæmpekoncern
Shimano er et verdensomspændende, japansk selskab, der sælger sportsudstyr. De er dog klart mest kendt for deres mange forskellige komponenter til cykler.
Familiefirmaet blev grundlagt i 1921. Et af de første produkter selskabet producerede var tandhjul. I midten af 1950'erne startes produktionen af gear til cykler – både ind- og udvendige.
Shimano er i dag særdeles aktive i cykelverdenen med et sponsorat til cykelholdet Argos-Shimano, som vidste sig godt frem under Tour de France 2013, med hele 5 etapesejre til tyske Marcel Kittel.
Shimano står for fremragende kvalitet og utrolig høj pålidelighed, og derfor er vi her på Cykler.dk utrolig glade for at kunne tilbyde dig bagskiftere fra Shimano!


Alsidig producent
Shimano er en af verdens største producenter af pedaler, gearserier, cykelsko og meget mere!
Shimano er lig med kvalitet, så hvis du køber et Shimano-produkt, skal du ikke ud og købe nyt, i et godt stykke tid!
Cykler.dk     |     Storegade 27     |     7620 Lemvig     |     7734 0818     |     info@cykler.dk     |     Webdesign & webshop af MCB