Giordana
Typer
Pris
Mærker

Giordana

Giordana. Du kan nærmest smage på ordet, at det udstråler af italiensk design og kvalitet. Giordana har i mere end 25 år, produceret cykeltøj til den kvalitetsbevidste forbruger og cyklist.

Hos Giordana kombineres lidenskab for design og moderne højteknologi med godt gammeldages håndværk, og de gør alt for at sikre, at du som forbruger får det bedste cykeltøj. Hele produktionen, lige fra design til forsendelse foregår hos Giordanas hovedkvarter, så de konstant kan overvåge og optimere hele processen. Og resultatet; det bedste cykeltøj på markedet.

Giordana - Italiensk kvalitet og finesse!


Giordana - Kvalitet og design i højsædet!
Giordana har et motto som lyder: " Det er ikke bare tøj.
Det er den kærlige pleje at skræddersy klæder. Helt fra design til realisering."

Det må man så sandelig sige, at Giordana lever op til. Giordana laver noget helt uovertruffet cykeltøj, i ægte italiensk kvalitet. Det er heller ikke uden grund, at vi her på Cykler.dk, har valgt Giordana til at lave vores helt eget cykeltøj.

Cykeltøj, ikke kun til pynt!
Mange folk tror at cykeltøj ikke har nogen overordnet funktion, udover at se smart ud. Det passer ikke, overhovedet! Teknologien og udvikling af cykeltøj er i dag så langt, dit valg af cykeltøj spiller en kæmpe rolle! Udover at være aerodynamisk, så er cykeltøjets hovedopgave at give dig en god komfort når du sidder på cyklen. Tag fx cykelbukser med indlagte puder, som sørger for at du ikke bliver øm i bagdelen efter en lang dag på cyklen, eller den åndbare cykeltrøje der sørger for at du ikke brænder sammen på cyklen.

Bliv klædt i Giordana fra top til tå!
På Cykler.dk finder du selvfølgelig et stort udvalg af fornemt cykeltøj fra Giordana, til både herrer, damer og børn. Men det er ikke det eneste vi sælger. Du finder huer, skoovertræk, armvarmere, benvarmere, kasketter og andet tilbehør. Med andre ord: Handler du hos Cykler.dk bliver du godt klædt på til cykelturen!
Cykler.dk     |     Storegade 27     |     7620 Lemvig     |     7734 0818     |     info@cykler.dk     |     Webdesign & webshop af MCB