Yepp Barnestol Foran
Før DKK 899,00
Fås i 4 farver

Yepp - De bedste børnestole siden 1934

Vælger du en ny cykelstol til børnene fra Yepp, er du sikret finesse som er blevet finpudset siden 1934! Yepp er stadigvæk blandt de mere innovative brands verdenen over, hvor de bl.a. i 2009 har vundet priser for deres innovative design af barnestole (Cykel-innovationsprisen, Red Dot Design prisen, Good Industrial Design prisen og mange flere priser)

Uanset hvilken model du vælger er du sikker på at få en børnestol der er produceret med fokus på at kommet sikkert frem og samtidigt give en god oplevelse af at tage cyklen fra A til B. Helt sikkert en sjov oplevelse for børnene!

Produceret under skrappe standarder, hvor den selvfølgelig lever 100% op til selv de højeste sikkerhedsstandarder, bl.a. den europæiske sikkerhedsnorm  EN 14344 og den amerikanske ASTM certificering viser noget om den høje standard!

Billig cykelstol fra Yepp
Bliv ikke skræmt, når du ser at Cykler.dk har de bedste priser på Yepp Barnestole til frontmontering, vi vil være de billigste på markedet! Finder du en af vores flotte barnestole billigere hos en konkurrende virksomhed, så matcher vi naturligvis prisen - øjeblikkeligt!

Frit leveret barnestol!
Overstiger værdien på din ordre 299 kr., så kan du være sikker på at få leveret din nye barnestol 100% gratis! Fri fragt på alle ordre over 299 kr.

Alt udstyr gratis monteret
Køber du samtidigt en ny cykel hos os, så monteret vi automatisk din nye barnestol for dig, og alt andet udstyr. UDEN beregning.