Proviz - Bliv synlig i trafikken

Hvad er det, der gør Proviz cykeljakker så specielle?


Det, der gør cykeljakkerne fra Proviz til noget helt særligt, er først og fremmest jakkernes reflekterende egenskaber. Når man ser en Proviz cykeljakke i dagslys, ligner den måske bare en almindelig, om end ganske stilfuld, cykeljakke.

Men vent bare, til du oplever den i mørke. Inde i stoffet ligger der millioner af mikroskopiske glasperler. Når en bils lygter rammer jakken, lyser den op som et flammende bål i natten. Det bevirker, at bilisterne kan se dig på meget lang afstand, og styre udenom dig.

Denne teknologi har indbragt Proviz adskillige priser.

Er Proviz cykeljakker vind og vandtætte?


Ja, i høj grad. Proviz-jakkerne er kendt for at være både vind- og vandtætte, samtidig med, at de har en meget høj grad af åndbarhed. Stoffet kan derfor holde regnvand ude, imens du stadig kan komme af med sveden.

Stoffet er blødt og komfortabelt.

Hvem henvender Proviz cykeljakker sig især til?


Proviz-jakkerne henvender sig til alle, der cykler i mørke. Hvis du cykler meget, er en Proviz-jakke sikkert noget for dig.

I den danske vinter er det jo mørkt mange timer i døgnet, og mange cyklister vil derfor kunne have gavn af en cykeljakke fra Proviz. Det gælder ikke mindst folk, som kører på elcykler. Og elcykler er jo blevet populære i de senere år.

Hvorfor skal jeg købe min Proviz cykeljakke hos Cykler.dk?


Cykler.dk er Vestjyllands største cykelbutik. Her sætter vi den gode kundeservice i højsædet. Og vi er stolte af at have fået forhandling af cykeljakkerne fra Proviz.

Husk også, at vi giver fri fragt på alle ordrer til 299 kr. eller mere.

Ring til os på 77340818, send os en e-mail på info@cykler.dk, eller besøg vores
fysiske butik i Lemvig.

Velkommen hos Cykler.dk!