Hvilke typer af jerseys tilbyder Rapha?


Overordnet set findes der en Rapha Jersey til stort set enhver form for cykling.
Uanset, om du cykler her i Danmark eller under sydens sol, skulle det nok være muligt at finde en jersey, der passer til dit behov.

Nogle jerseys har en meget tæt pasform, til dig, der prioriterer effektivitet fremfor alt, imens andre har en løsere pasform, til dig, der især lægger vægt på komfort. I meget varm vejr kan det ligeledes være rart med en jersey, der ikke sidder helt kropsnært.

Kan Rapha jerseys også bruges som basislag?


Her kan vi svare klart ja. Alle Rapha jerseys er lavet sådan, at de er anvendelige, både som basislag og som yderste lag. Og uanset, hvordan jerseys bruges, er åndbarheden og de svedtransporterende egenskaber i top.

Den polyester, der bruges til Rapha jerseys, er i øvrigt delvist lavet af genbrugsplast.

Hvad er forskellen på jerseys til hhv. mænd og kvinder?


Den eneste forskel er for så vidt faconen. De jerseys, der er beregnet til kvinder, er designet til at passe til den kvindelige anatomi. Hvad materialer mm. angår, er produkterne identiske.

Hvorfor skal jeg købe en Rapha jersey hos Cykler.dk?


Cykler.dk er den største fysiske cykelbutik i hele Vestjylland. Desuden har vi en stor og velfungerende webshop, med masser af cykler og tilbehør.

Samtlige ansatte hos Cykler.dk lever og ånder for cykling, og vi har ofte selv afprøvet de ting, vi sælger.

Vi sætter høj kvalitet og enestående kundeservice i højsædet.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Cykler.dk?


Der er flere måder at kontakte Cykler.dk på. Du kan sende os en e-mail på info@cykler.dk, ringe til os på 77340818, eller lægge vejen forbi vores fysiske butik på Storegade 27, i den smukke vestjyske by Lemvig.
Velkommen hos Cykler.dk!