Tilbehør
Pris
Mærker

Cube Tilbehør og udstyr

KÆMPE stort udvalg af Cube dele, det betyder at du kan få Cube's tilbehør som f.eks. flasker/drikkedunke, pumper, saddeltasker, strikhuer, flaskeholdere i aluminium eller kulfiber.

Uanset hvilket produkter du køber, er du sikker på at få et super lækkert produkt, produceret af nogle af de bedste ingeniører i cykelverdenen.

Cube er den anerkendte tyske producent, som er kendt for sine mountainbikes herunder de super hurtige hardtails og komfortable, sjove fullsuspension. Rigtig mange forskellige modeller der er gode  til at transportere dig fra A til B, og mange andre modeller optimeret til race og konkurrence øjemed.

Cube RFR Multi Tool 19
Cube RFR Multi Tool 19 Før DKK 219,00
DKK 189,00
Info/køb
Cube RFR Multi Tool 19
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 219,00
DKK 189,00
Spar DKK 30,00
Info / Køb

ALT i udstyr fra Cube!

Aldrig gå ned på udstyr!
Uanset hvad du skal bruge af udstyr, kan du være sikker på at vi har det, eller kan skaffe det. Danmarks største udvalg af Cube dele! Vi har alt i udstyr fra huer til de kolde vintermåneder, tilbehørspakker, cykelhjelme, drikkedunke og meget mere!

Prisgaranti
Du får de bedste priser på dit nye Cube tilbehør, det betyder at du får alle vores tilbehør og sikkerhed. Finder du noget af vores tilbehør billigere hos en konkurrent. Så får du øjeblikkeligt naturligvis matchende pris og vores gode service.

Alt ekstraudstyr bliver monteret fra vores 5-stjernede værksted
Køber du noget udstyr hos Cykler.dk, bliver det monteret kvit og frit på din nye cykel, såfremt den bliver bestilt sammen med udstyret. Det kalder vi kundeservice.

Fri fragt på tilbehør!
Køber du udstyr for over 299 kr. bliver dine nye varer leveret med gratis levering! Alle cykler hos Cykler.dk bliver leveret uden beregning!
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

Kundeservice

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 9.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk