Hvilke typer af accessories finder jeg i Raphas varesortiment?


Udvalget er egentlig ganske bredt: Handsker, sokker, caps og cykeltasker. Og så skal man endda huske på, at Rapha er et helt nyt mærke her hos Cykler.dk. Så der kommer nok flere produkter til efterhånden, især hvis det viser sig, at I kunder bliver lige så begejstrede for Rapha, som vi er.

En lille, smart steltaske kan være ganske praktisk at have. I den kan du opbevare telefon, penge, lappegrej eller hvad du nu føler, at du har behov for at have med på cykelturen.  

Hvorfor skal jeg bruge specielle sokker, når jeg cykler?


Det er dine fødder, der overfører kraften fra dine tråd til pedalerne. For at du skal kunne cykle godt, skal dine fødder derfor have det godt.

Rapha cykelsokker er designet til at give dine fødder den størst mulige komfort. Her er ingen generende syninger. Og stoffet er åndbart og svedtransporterende, så du undgår, at dine fødder kommer til at `koge´, når du for alvor tramper i pedalerne.

Hvilke Rapha caps finder jeg på Cykler.dk, og hvad er forskellen på dem?


Rapha Tral 6 Panel cap er en smart cap, som er designet til at bruge, når du IKKE cykler. I stedet kan du bruge den på stranden, på golfbanen, når du kører bil, eller i et utal af andre situationer.

Det er jo aldrig nogen skade til at signalere, at man har en trendy, aktiv livsstil.

Rapha Cap II Cycling Cap er derimod designet til at blive båret under cykelhjelmen.
Cap´en holder sol og regnvand væk fra dine øjne.

Husk altid: En cap KAN undværes. Det kan den godkendte cykelhjelm ikke. Cap´en er ` nice to have´, hvorimod hjelmen er `need to have´.

Hvorfor skal jeg købe mine Rapha accessories hos Cykler.dk?


Cykler.dk er en tor og velassorteret fysisk cykelbutik, faktisk den største af sin slags i Vestjylland.

Endvidere har vi webshoppen Cykler.dk, hvor du finder alt i cykler og tilbehør.

Vi stræber altid efter at yde verdens bedste kundeservice. Og alle vore medarbejdere er dedikerede cykelatleter, som virkelig brænder for sagen.

Prisgaranti, og fri fragt over 299 kr.


Vi giver prisgaranti i forhold til alle danske webshops og fysiske butikker. Finder du den samme vare billigere andre steder, matcher vi prisen.

Desuden giver vi fri fragt på alle bestillinger til 299 kr. eller derover.

Det, synes vi, er den mest fair måde at handle på.

Hvordan kontakter jeg Cykler.dk?
Det er heldigvis ganske nemt: Du kan enten sende os en mail på info@cykler.dk, ringe til os på telefon 77340818, eller kigge ind i vores fysiske butik, som er beliggende på adressen Storegade 27 i den smukke vestjyske by Lemvig.

Vi er altid klar på en frisk nak om stort og småt vedrørende cykling. Og hvis du trænger til en kop kaffe, er der også mulighed for det.

Hjerteligt velkommen hos Cykler.dk.