Cykelguide - guide til køb af cykler og udstyr

Vi hjælper dig til at vælge rigtigt

Det kan være svært at danne sige et overblik over alle de forskellige udtryk omkring cykler og cykeludstyr. Vi har her forsøgt at lave nogle guides som har til formål at hjælpe dig med at finde cykler og tilbehør som passer til dig og dit behov. Det er dog vigtigt at understrege at vi kun handler med kvalitet og anerkendte mærker som f.eks.


Vi har både videoguides og andre informations guides, hvor du bare læser dig til din viden!

Guides:

VEDLIGEHOLDELSE AF CYKLEN

Om du køber en cykel tl 1.000 kr. eller til 100.000 kr. er det altid vigtigt at vedligholde den rigtigt. Det giver cyklen en markant længere levetid.


VINTER REMINDER:

Hvert år vender cyklens største fjende tilbage, nemlig vinteren. Frost, salt på vejene, sne og sjap er en hård modstander for din cykel hvert eneste år. Derfor er det vigtigt at være over cyklen i de perioder.


Videoguides

Vi har optaget mængde videoguides, der blandt andet giver dig et bedre indblik i hvad skal til for at din cykel lever længere. Du kan her se lidt om:


  • Vedligehold af din cykel

  • Justering af komponenter

  • Og andre gode tips og tricks til din cykel


SE ALLE VORES VIDEOGUIDES LIGE HER


Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

Kundeservice

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 9.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk