MUC-OFF Bike Cleaner Concentrat

Før DKK 1.099,00
DKK 899,00
SparDKK 200,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk rengøring og pleje af din cykel
2. 5 liter koncentrat giver 20 liter Bike Cleaner
3. Op til 89% mindre emballage

Hvis du allerede har stiftet bekendtskab med de fantastiske pleje-produkter fra firmaet Muc-Off, så kender du sikkert deres Bike Cleaner.

I så fald ved du også, at der er er tale om et revolutionerende rengøringsmiddel til din cykel. Muc-Off Bike Cleaner er baseret på nano-teknologi, der arbejder på mikrobiologisk niveau, hvor det opløser skidt og snavs indefra, for derefter at lægge en ultra-tynd, beskyttende hinde over din cykels stel og komponenter, så snavs får sværere ved at sætte sig fast.
Nu er dette herlige produkt tilbage, i koncentreret form. Når indholdet af en 5-liters dunk blandes op med vand, får du i alt 20 liter Bike Cleaner. Det betyder, at du sparer penge i det lange løb, men det er ikke den primære grund til, at Muc-Off har valgt at lancere deres Bike Cleaner i koncentreret form. Nej, den virkelige grund bunder i Muc-Offs høje grad af miljøvenlighed!

Til en 5-liters dunk med Bike Cleaner Bruges der nemlig hele 89% mindre plastik end til to 1-lters sprayflasker. Så hvis din sprayflaske med Bike Cleaner er ved at være tom, så smid den ikke ud. Brug 5-liters dunken som refill. Det betyder mindre plastik-affald, til glæde for os alle.  

I en 1-liters sprayflaske blander du 250 ml. koncentreret Bike Cleaner med 750 ml. vand. Ryst flasken kraftigt før brug, for at aktivere den innovative nano-formel. Så har du et fremragende rengørings- og plejemiddel, der naturligvis er fuldt biologisk nedbrydeligt. På den måde gør du noget godt, både for din cykel, for din pengepung og for miljøet!