Domane AL 2 Gen 4
Fås i 2 farver
Marlin+ 8
Fås i 2 farver
Marlin+ 6
Fås i 2 farver

Trek - Et af verdens største cykelmærker!

Trek – Et af verdens største cykel-mærker!


Firmaet har stadig til huse i Waterloo, Wisconsin. Siden grundlæggelsen i 1976 er virksomheden vokset til en enorm fabrik, med omkring 1600 ansatte. Trek sponsorerer mange forskellige atleter og hold, indenfor såvel landevejscykling som Mountainbike-sport, og firmaet har endda sit eget cykelhold, ved navn RadioSchack-Leopard. Uanset, hvilken Trek cykel, du vælger, er du sikker på at få topkvalitet for pengene.

Fra hverdags-mountainbikes og begynderracere til fjerlette carbon-raketter


Hos Cykler.dk har vi et stort udvalg af Trek cykler i stort set enhver prisklasse. Til dig, der første lige skal til at snuse til cykelsport, har vi gode, solide begynder-racercykler eller – mountainbikes, med aluminiumsstel. Er du derimod garvet cykel-entusiast, har vi også fjerlette, lynhurtige racercykler og mountainbikes, med carbon-stel og helt fantastiske gear-grupper. Landevejscykling, MTB, cykelcross, triathlon-cykler. Trek har det hele! Til dig, der ønsker en virkelig allround cykel, kan vi anbefale Treks fitness-cykler, som virkelig er cykel-verdenens multi-talenter.  

Cyklens størrelse er vigtig


Trek cykler er hurtige, funktionelle af komfortable at køre på. Men ligesom ved alle andre cykler forudsætter det, at du får en cykel, der passer til dig. Hvis størrelsen er forkert, vil selv den bedste cykel ikke give dig den gode cykel-oplevelse, du fortjener. Vi anbefaler derfor, at du bruger vores størrelsesguide.  Så tager du ikke fejl af størrelsen.

Cyklen leveres 100% samlet


Når du køber en cykel hos Cykler.dk, leveres den i 100% samlet tilstand. Det sørger vore kompetente cykelmekanikere for, på vores 6-stjernede værksted. Så kan du hurtigt komme ud og erobre verden på din drømme-cykel. Og det er jo det, cykling handler om! Og som en del af vores service leverer vi den nye cykel til dig, ganske gratis. Intet bøvl, og ingen ekstra omkostninger. Vi ønsker at gøre det nemt for dig.  

Prisgaranti


Hos cykler.dk giver vi prisgaranti på alle vore cykler. Kan du finde den samme cykel billiger andetsteds, så matcher vi selvfølgelig prisen. Det, synes vi, er den mest fair måde at handle på.

Cykler.dk er klar med råd og vejledning


Hos cykler.dk er alle vore ansatte dedikerede cykel-entusiaster. Vi står altid klar med råd og vejledning, uanset hvilke spørgsmål, du måtte have i forbindelse med købet af din nye Trek cykel. Så tøv ikke med at kontakte os på  info@cykler.dk, eller pr. Tlf. +4577340818. Vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at finde din drømme-cykel.