DKK 18.399,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Super cykel til dig, der prioriterer både fart, komfort og design
2. 1x11-speed Shimano geargruppe
3. Vibrationsdæmpende IsoSpeed afkoblingsled

Hvis du for alvor er klar på at få en masse kilometer i benene, har du brug for en hurtig, let og stærk cykel, som er skabt til den endeløse landevej. Men komfort og kontrol må vi heller ikke glemme.

Hvis du foretrækker en landevejscykel med fladt styr, er 2023-udgaven af Trek FX Sport 5 bestemt værd at kigge nærmere på.

Det smukke, aerodynamiske stel er udført i ultralet OCLV carbon, og det samme gælder i øvrigt hjulene, som er tubeless ready, og kommer fra Bontrager. Med Tubeless ready hjul kan du vælge at køre helt uden slanger i dækkene. Så bliver risikoen for de irriterende punkteringer forsvindende lille.

Cyklens flade styr er vibrationsdæmpende og ergonomisk udformet, og et IsoSpeed afkoblingsled på sadelpinden giver yderligere vibrationsdæmpning. Det betyder mindre træthed efter en lang dag på landevejen.

Geargruppen er den populære 1x11-speed Shimano GRX/SLX. Her får du rigeligt med gear at gøre godt med, og samtidig er der kun én gearvælger at holde styr på. Det giver øget brugervenlighed. Ja, faktisk kan det næsten ikke blive nemmere!

De hydrauliske Shimano MT201 skivebremser sørger for, at du altid kan bremse, når du skal. Det gælder også, når føret er vådt/glat. Det er noget ganslke andet end med traditionelle fælgbremser.

Der er god mulighed for at montere diverse ekstraudstyr på cyklen. Det kan f.eks. være skærme, lygter eller bagagebærer. Cykler.dks 5-stjernede værksted klarer gerne monteringen for dig.

På en Trek FX Sport 5 er du klar til kilometervis af skønne cykel-oplevelser, både i byen og på landevejen!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: