Før DKK 7.199,00
DKK 5.639,00
SparDKK 1.560,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk meget cykel for pengene
2. Let hurtig og alsidig
3. Masser af praktisk udstyr

En smart, hurtig og komfortabel hybridcykel, med masser af udstyr. Og så endda til en meget rimelig pris?

Lyder det som ren ønsketænkning? Det er det heldigvis ikke!

Kig bare på den nye Trek FX 3 Disc Equipped Stagger. Her får du virkelig noget for pengene!

Cyklen er bygget op omkring en både stærk og let aluminiumsramme, og forgaflen er ligeledes af aluminium. Betegnelsen `Stagger´ betyder, at rammen er med lav indstigning, som på en klassisk damecykel. Vi oplever dog, at der også er en del mandlige kunder, som efterspørger cykler med lav indstigning. Og til syvende og sidst er det jo din egen komfort og cykelglæde, det kommer an på.  

Det flade styr giver en oprejst kørestilling, som mange vil opleve som mere komfortabel, end hvis man anvendte en drop bar (traditionelt `racerstyr`).

Det bliver ikke gear, du kommer til at mangle, hvis du vælger en FX 2 Disc Equipped Stagger. Den er nemlig udstyret med en 2x9-speed geargruppe fra Shimano. Så uanset, hvordan terrænet er, vil du altid kunne finde et passende gear at køre i.

Et sæt Tektro HD-M280 hydrauliske skivebremser sikrer, at du altid har rigeligt med bremsekraft til rådighed, selv når føret er vådt/glat.

Når Trek kalder en cykel for `Equipped´ (`Udstyret´), så mener de det. Denne lækre hybridcykel leveres nemlig med både skærme, lygter, bagagebærer og støtteben. Vi leverer cyklen, fragtfrit, og i fuldt samlet tilstand. Det eneste, du skal gøre, når du modtager cyklen, er at sætte en hjelm på hovedet, og hoppe i sadlen!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: