DKK 32.099,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Super lækker el-citybike
2. Bomstærk motor, og 2 str. batteri
3. Remtræk er lig med minimal vedligeholdelse

En elektrisk citybike er en fantastisk måde at komme omkring på. Du kan pendle til og fra job eller studier, klare den daglige transport i byen, eller snuppe nogle hurtige træningsture på landevej.

Se f.eks. på den nye Trek District+ 4 Lowstep. Her har vi at gøre med en solid, smart og velkørende aluminiumscykel md lav indstigning. De fleste vil sikkert betragte den som en damecykel, men i vore dage er cykler med lav indstigning bestemt ikke forbeholdt kvinder.

Indbygget i rammen finder du Bosch Powertube batteriet. Og hvis du vælger det største batteri, er der masser af saft og kraft at gøre godt med, selv til de lange pendlerture eller en lille cykelferie (i sidstnævnte tilfælde skal du dog huske opladeren). Motoren yder i øvrigt hele 75 Nm. Og det er altså et moment, der vil noget, når vi snakker elcykler.

En SR Suntour forgaffel med 60 mm vandrig sørger for at gøre din cykeltur så komfortabel som muligt, selv hvis der skulle komme et par bump på vejen.

Som noget særligt er cyklen udstyret med remtræk. Og det skal du bare være glad for. Vores erfaring siger os nemlig, at remmen i praksis holder længere end en traditionel kæde. Og samtidig er remtrækket næsten vedligeholdelsesfrit.

Elcyklens controller kan pares med din smartphone, hvilket giver adgang til en masse spændende funktioner.

Geargruppen er den velkendte 5-speed Shimano Nexus. Den er driftssikker, og kræver kun minimal vedligeholdelse, idet der er tale om indvendige gear.

Bremserne er der bestemt heller ikke noget at udsætte på, idet der er tale om de meget populære hydrauliske Shimano MT200 skivebremser.

Men her stopper fortræffelighederne ikke! District+ 4 Lowstep kommer nemlig med masser af praktisk udstyr: Skærme, lygter, bagagebærer, støtteben og en godkendt ABUS ringlås. Hvis din cykel står meget udendørs, anbefaler vi, at du supplerer med en folde- eller kædelås. Cykler.dks udvalg af låse finder du her.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: