Specialized - En amerikansk mastodont

Specialized - En amerikansk mastodont inden for cykling


I 1974 startede amerikaneren Mike Sinyard det, der skulle gå hen og blive en af verdens største cykelmærker. Han tog til Europa i sit Volkswagen-rugbrød og købte cykeldele, og tog så tilbage til USA og "specialiserede" sine cykler. I dag er Specialized en af verdens største cykelbrands, og specielt de lækre high-end Specialized-cykler er et hit, hvor de sidder tungt på tronerne i landevejscykling og mountainbike.

En af de mange store cykelstjerner, der sværger til Specilized er Peter Sagan, den tredobbelte verdensmester i landevejscykling, og det er bestemt ikke tilfældigt.

Find de bedste cykler og det bedste udstyr hos Specialized


Specialized producerer både cykler og cykeludstyr af højeste kvalitet. Hos Cykler.dk arbejder vi hele tiden for at kunne give vores kunder det bedste udvalg af det bedste og det nyeste udstyr fra Specialized.
Hos finder du derfor alt hvad du skal bruge til din cykel herunder:

 • cykelhjelme
 • cykelcomputere
 • cykelsadler
 • cykelsko
 • cykeldæk


 • Fælles for alt Specialized tilbehør er, at det er produceret i en uovertruffen kvalitet.
  Hos Specialized har man altid arbejdet ud fra devisen om, at alting kan optimeres. Og siden professionel cykling i dag er så konkurrencepræget gælder det hele tiden om at finde nye måder, hvorpå man kan gøre det lettere og mere behageligt for cykelrytterne at yde deres allerbedste.

  Og det er her Specialized skiller sig ud fra mange andre brands.

  Uanset om du køber et par nye cykelsko, cykelsadler eller en ny cykelhjelm så vil du opleve at du både vil føle det bliver langt nemmere at tilbringe mange timer på vejene, hvilket også gør, at du med mindre energi vil kunne køre længere og hurtigere på din cykel. Med det rette udstyr kan man i mange tilfælde forbedre sine bedste tider på cyklen på både korte og lange distancer.

  Find de nyeste racercykler og mountainbikes fra Specialized hos Cykler.dk


  Ligesom det er tilfældet med deres udstyr, så er Specialized-cykler nogle af de bedste du kan finde på markedet. De er særligt kendte for både deres
  mountainbikes og deres landevejscykler.
  Her bliver der aldrig sparet på noget, hverken når det kommer til materialer eller til designs. Specialized er lige så kendt for at lave cykler af den højeste kvalitet, ligesom de også er berygtet for at kunne få de fleste cykelentusiaster til at dreje hovedet, når en af deres cykler suser forbi en.

  Men selv om mange associerer Specialized med high-end mountainbikes og racercykler - så producerer de også MEGET mere end dyre cykler til 50.000+ kr. Du kan derfor være sikker på at finde cykler til alle behov. Det gælder også børnecykler helt ned til 12", et hav af herre- og damecykler, og selvfølgelig mountainbikes og racercykler i alle prisklasser.  

  Specialized S-works-serien: Det ypperste inden for cykelsporten


  Når vi nævnte at Specilized ofte forbindes med high-end cykler, så skyldes det særligt cyklerne fra deres S-works serie.
  S-work er en særlig linje eller subbrand inden for Specialized.

  Denne linje har fuld fokus på at skabe de mest innovative og mest eftertragtede cykler og cykeludstyr på markedet. Så når Peter Sagan bruger en Specialized cykel, så kommer den fra S-Works kollektionen.
  Selvom alle produkter fra Specialized er af meget høj kvalitet, så får alt inden for S-works linjen et nøk opad. Og det gælder også priserne. S-Works linjen er særligt kendt for sine mange fantastiske cykler, som efterspørges af de bedste cykelryttere i verden. Nogle af de mest banebrydende cykler i vores kollektionen inkluderer modellerne S-Works Epic, som bruges af en række af verdens bedste cykelryttere. Disse cykler er lavet med 100% henblik på, at man som professionel kan barbere livsnødvendige sekunder af selv deres allerbedste racertider – uanset i hvilket vejr eller hvilket terræn man burde befinde sig i.

  S-Works linjen sælges langt fra af alle forhandlere, hvorfor det er en stor ær for os at være blandt de få udvalgte, der har lov til at sælge disse produkter herhjemme. Du kan se hele vores udvalg af S-works cykler og udstyr på

  denne side.

  Få din cykel indstillet til din højde når du handler hos os


  Hos Cykler.dk ønsker vi at give vores kunder den bedste service når de handler cykler. Derfor går vi længere end vores konkurrenter for at sikre, at du får en god oplevelse, når du handler med os. Vi ved udmærket, hvordan det føles at gå og vente på en ny cykel.

  Det sitrer i maven og energiniveauet stiger i takt med spændingen.

  For at gøre det så nemt og behageligt for dig at modtage sin nye cykel, sørger vi altid for, at din nye cykel eller mountainbike er indstillet til din højde samt at alt eventuelt ekstraudstyr er montereret. Det vil sige, hvis du for eksempel har købt en Specialized mountainbike eller racercykel, samt ekstra udstyr i form af eksempelvis en cykelcomputer, en drikkedunk eller et par ekstra pedaler til din nye cykel, så sørger vi for at det er klart til brug fra første sekund du modtager din nye cykel. Det eneste du skal gøre, er at fjerne vores emballage og sætte dig til rette og nye din nye cykel.


  Få fri fragt på ALLE Specialized-cykler


  Når du køber en Specialized-cykel hos Cykler.dk, skal du heller ikke tænke på ekstra irriterende udgifter. Der er nemlig FRI FRAGT på ALLE vores Specialized-cykler! Bestil online eller kom ind i vores butik i Lemvig og prøv din model inden køb.