S-Works Crux
Fås i 2 farver
Roubaix SL8 Comp
Fås i 2 farver
Roubaix SL8
Fås i 2 farver

Find en lynhurtig Specialized racercykel!

Gør som de professionelle; vælg en Specialized-cykel
Når de allerstørste stjerner i professionel landevejscykling sætter sig op på racercyklen, og gør klar til en etape, så er det, for mange af dem, en racercykel fra Specialized de sætter sig op på. Og det er der mange gode grunde til. Lige siden sin grundlæggelse har Specialized været kendt som et af verdens mest innovative producenter af cykler og cykeludstyr.

Filosofien bag mærket har altid været at alle facetter af cykling skulle kunne optimeres.
Det kommer både til udtryk i de materialer der anvendes til at fremstille Specialized-cykler. Derudover kan du også mærke en stor forskel når du sidder i sadlen, da komfort altid er gået hånd i hånd med en bedre performance. Det er netop af disse årsager, at mange af de allerbedste cykelryttere i dag sværger til Specialized. En af disse er blandt andet den tredobbelte verdensmester i landevejscykling Peter Sagan. Det siger ikke så lidt.

Find det bedste udvalg af Specialized racercykler hos os
Uanset hvilket budget, behov eller køn du har, så har vi en racercykel fra Specialized, der passer til dig. Vi har både billige begynder-racere til dig der vil prøve en racercykel uden at sprænge banken. Vi har også crosscykler til når vinteren kommer, og du stadig skal luftes. Og vi har de fjerlette carbonraketter fra S-WORKS serien, til dig der er passioneret og vil have hvert et sekund skåret af dine bedste tider!

S-Works er en unik serie af Specialized produkter, som er fremstillet særligt til professionelle. Så hvis du selv har høje ambitioner omkring dine præstationer på cyklen, så bør du overveje at tage et kig på vores produkter fra denne kategori. Du kan se alle vores produkter fra S-works-serien på denne side.

Hvilken racercykel skal jeg vælge?
Hvis du allerede har besluttet dig for, at det skal være en Specialized racercykel, der skal nyde godt af dine diamantben, så tænk over hvilket budget, du har til rådighed. Hvor meget vil du bruge på en racercykel? Hos Specialized finder du cykler i alle prisklasser, lige fra den billige racercykel Allez og op til de eksklusive S-Works, hvor der er kælet for alle detaljer, med kompositmaterialer og legeringer af højeste kvalitet.

Vi forsøger altid at være de første til at få fingre i de nyeste modeller til de bedste priser. Derudover afholder vi også løbende tilbudskampagner, som giver dig mulighed for at få endnu mere for pengene.

Hvis du gerne vil være blandt de første til at få nys om vores gode tilbudskampagner, så kan du overveje at skrive dig op til vores nyhedsbrev.

Find den rigtige størrelse inden du køber
Hvis du ikke har mulighed for at prøve den racercykel du bestiller, er det rigtigt vigtigt at du finder den rigtige størrelse.
Det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med, og derfor skal du bruge vores størrelsesguide. Hvis du herefter stadig er i tvivl om hvilken størrelse der passer til dig, så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf: 77 34 08 18, eller på mail: info@cykler.dk. Vi har mange års erfaring med at hjælpe vores kunder til at vælge de rette størrelser, og det tager ikke lang tid.


Få din cykel leveret 100% klar til brug uden ekstra omkostninger
Hos Cykler.dk ønsker vi både at have det bedste udvalg af Specialized cykler og cykeludstyr. Vi ved fra erfaring at langt de fleste der køber en Specialized racercykel også vælger at købe ekstraudstyr som en ny cykelsadel, en cykelcomputer eller nye dæk, da de ønsker at opnå den ypperste komfort, imens de sidder på cyklen samt de bedste resultater på de danske veje og cykelstier.

Men udover at have de bedste produkter, så ønsker vi også at yde den bedste service. Derfor sørger vi altid for, at din Specialized cykel er klar til brug, når du modtager den fra os.

Vi sørger altid for, at alt ekstraudstyr er monteret, samt at din cykel er indstillet til din højde. På den måde kan du nemt og hurtigt komme i tøjet og komme ud og få glæde af din nye cykel. Og sidst men ikke mindst så er der selvfølgelig fri fragt på alle vores Specialized cykler.