DKK 96.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 389,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fuld Sram Eagle XX1 gearpakke
2. Rockshox forgaffel med Rx XC Tune
3. Det hidtil letteste stel fra Specialized i denne Cross Country cykel

Hvis du lever og ånder for XC racing, så ved du også, at det er en sport, der stiller store krav, ikke alene til rytteren, men bestemt også til cyklen. Det siger sig selv, at mindre vægt er lig med mindre fart. Det ved folkene hos Specialized, og derfor har de skabt Epic EVO S-works, der er baseret på den letteste og mest aggressive EVO-ramme nogensinde. Når denne ramme kombineres med Specializeds egen Progressive XC geometri, skabes der forunderlige resultater!

Her har vi en cykel, der er lettere og hurtigere end nogensinde, selv når terrænet viser sig fra sin skrappeste side. Om det så drejer sig om hop, flat out segmenter, eller områder med grus og større sten, så skal Epic Evo S-works nok bære dig både sikkert og ikke mindst hurtigt frem.

Foran finder du en RockShox SED Select+ forgaffel med 120 mm vandring. Den kommer med en Charger 2 RL dæmper med 2-positioners justering. Det er noget, at kan absorbere vibrationer fra underlaget, samtidig med, at du bibeholder en stor effektivitet af dit tråd i pedalerne. Kombinationen af denne dæmper og det stive, lette stel giver dig en meget performance-minded pakke. Der er her tale om den perfekte XC-maskine.  Forgaflen har desuden Rx XC tune, og der er mulighed for manuel indstilling af vinklingen på rammen.

Det trådløse Sram XX1 Eagle AXS gearsystem sikrer, at du altid kan finde et gear, der passer til det terræn, du kører i, samt at gearskiftene virker, let og gnidningsløst, selv på en lang dag, med utallige gearskift.  

Hvis du allerede kender Specialized, ved du måske også, at betegnelsen S-works står for de mest eksklusive produkter. Epic EVO S-works er bestemt ingen undtagelse!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: