DKK 72.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Hurtig og stærk gravelbike i topklasse
2. 1x12-speed Sram Force AXS eTap trådløs gargruppe
3. Justerbar Future Shock forgaffel

Går du rundt med ambitioner om at vinde gravel-løb? Eller vil du `bare´ gerne ud på eventyr, på de mindre veje og stier, hvor hverken biler eller landevejscykler sætter deres hjul?

Så har du brug for en virkelig fuldblods gravelbike, såsom Diverge Pro carbon fra Specialized! Specialized siger selv, at det sandsynligvis er den sjoveste cykel, de har lavet. Det er store ord, men Diverge Pro Carbon er også en gravelbike, der kan spise kirsebær med de helt store!

Denne lækre cykel er, som navnet siger, baseret på et FACT carbon-stel, som er både stærkt og fjerlet. En justerbar Future Shock carbon-forgaffel sikrer, at du kan tilpasse affjedring efter det underlag, du kører på.

Med en 1x12-speed Sram Force AXS eTap geargruppe har du masser af gear at vælge imellem, og brugervenligheden er helt i top. Trådløse gearskift er silkebløde og perfekte, hver eneste gang.  

På sine brede Pathfinder Pro dæk bringer Specialized Diverge Pro Carbon dig både ud i naturen og hurtigt ud ad landevejen. Sjældent har man set stabilitet og fart-egenskaber forenet på så fornem vis. Og de hydrauliske Sram Force skivebremser giver oceaner af stærk og præcis bremsekraft, når der er brug for det.

Specialized Diverge Pro Carbon er en hurtig og stærk gravel-maskine, som er til sjov og ballade, men også til det hårde
slid. Vi anbefaler, at du også køber en god cykellås til den, for der er mange, som vil misunde dig den!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: