Trek Domane AL 2 Disc
Før DKK 7.999,00
Fås i 2 farver
Trek Domane SL 7 eTap Gen 3
Før DKK 54.799,00
Fås i 2 farver
Trek Domane SL 7 Gen 4
Før DKK 52.099,00
Trek Domane SL 6 eTap Gen 4
Før DKK 40.099,00
Fås i 2 farver
Trek Madone SL 7 eTap
Før DKK 58.499,00
Trek Emonda SL 5
Før DKK 21.599,00
Fås i 2 farver
Trek Emonda SL 7 eTap
Før DKK 54.499,00
Trek Emonda SL 6 Pro Di2
Før DKK 32.099,00
Fås i 2 farver
Trek Domane SL 6 Gen 4
Før DKK 36.099,00
Fås i 2 farver
Trek Emonda ALR 5
Fås i 2 farver
Domane AL 2 Gen 4
Fås i 2 farver

TREK - Lynhurtige racer- og gravel cykler!

Hvorfor skal jeg vælge en racer fra Trek?
Det er der mange gode grunde til! Fordi Trek er blandt giganterne på verdensmarkedet for cykler, er deres varesortiment enormt (selvfølgelig langt større, end hvad vi kan vise her på Cykler.dk). Her er racercykler til ethvert behov, og for enhver pengepung.

Og det er da bestemt heller ikke uden grund, at så mange professionelle vælger at køre på Trek-cykler. Her er kvaliteten nemlig altid i top, i forhold til prisen.

Hvilke modeller af Trek-racere findes der, og hvad skal jeg vælge?
Treks produkt-sortiment spænder som nævnt utroligt vidt. Hvilken cykel, du skal vælge, afhænger selvfølgelig af behov/ambitioner samt budget.

Men lad os kaste et blik på nogle af de forskellige produktserier og modeller!

Hvis vi starter i den relativt billige ende, finder vi cyklerne i
Domane AL-serien. Det er solide og velkørende aluminiumsracere, som er godt til begynderen og/eller motionisten, som gerne vil have en stærk og velkørende racer, men som måske ikke går vildt meget op i, om cyklen vejer nogle få gram mere eller mindre, eller om aerodynamikken er HELT i top. Cyklerne i Domane-serien er i øvrigt gode, hvis man af og til kører på grusveje.

Domane AL 2 er eksempelvis en meget solid, velkørende og relativt prisbillig racer med mekaniske skivebremser.

Prismæssigt spænder Domane-serien vidt. De dyreste modeller ligger således i prisklassen +50000 kr. Her får du fuldblods carbon-racere, hvor aerodynamikken er fin, og hvor alle komponenter er af glimrende kvalitet.

Emonda-serien er ligeledes ganske bred, og også her gælder det, at det er en aluminiums-racer som Emonda ALR 4, der er billigst, imens der kommer lidt anderledes prisskilte på, når vi taler om de virkelige carbon-raketter. Emoonda ALR 4 er dog stadig en fremragende racer, med en beundringsværdig performance. Emondaerne er generelt særdeles gode bjerg-cykler.

Det er i Madone-serien, at vi finder de virkelige carbon-monstre! Her er der kælet for enhver detalje, aerodynamikken er i særklasse, og hvert gram overflødig vægt er skåret væk. På en Madone er alle komponenter naturligvis af den mest udsøgte kvalitet.

Hvis du har ambitioner om at vinde landevejsløb på højt plan, kan du med fordel kigge på en Madone!

Hvorfor er Cykler.dk Danmarks bedste cykelbutik?
Cykler.dk er den største cykelbutik i Vestjylland. Vi stræber efter at yde Danmarks bedste kundeservice, og alle vore medarbejdere brænder for cykelsporten.

På det 5-stjernede værksted står dygtige cykelteknikere klar til at takle enhver udfordring.

Fandt du ikke, hvad du søgte? Eller har du spørgsmål, i øvrigt? Så kontakt os endelig! Ring på tlf. 77340818, send en mail til info@cykler.dk, eller kig forbi vores fysiske butik i den smukke vestjyske by Lemvig.
Alle nye cykler, som vi sælger, leveres fuldt samlet, og vi giver i øvrigt gratis fragt på alle ordrer til 299 kr. og derover!