Trek Marlin 8 Gen 2
Før DKK 8.199,00
Fås i 2 farver
Trek Marlin 5 Gen 2
Før DKK 4.799,00
Fås i 4 farver
Trek Marlin 4 Gen 2
Før DKK 4.199,00
Fås i 5 farver
Trek Roscoe 6
Fås i 3 farver
Trek Roscoe 7
Fås i 3 farver
Trek Roscoe 8
Fås i 2 farver
Trek Supercaliber 9.7
Før DKK 36.099,00
Fås i 3 farver
Trek Fuel EX 7 Gen 5
Før DKK 25.299,00
Fås i 2 farver
Trek Fuel EX 5 Gen 5
Før DKK 19.999,00
Fås i 2 farver
Trek Fuel EX 8 Gen 5
Før DKK 29.799,00
Fås i 2 farver
Trek Fuel EX 9.8 GX Gen 5
Før DKK 50.799,00
Fås i 3 farver
Trek Top Fuel 5
Fås i 3 farver
Trek Top Fuel 8 XT
Før DKK 32.799,00
Fås i 2 farver
Trek X-Caliber 9
Fås i 3 farver
Trek X-Caliber 8
Fås i 3 farver
Trek Rail 7 Gen 2
Før DKK 50.799,00
Fås i 2 farver
Trek Fuel EXe 9.7
Fås i 5 farver

Trek Mountainbike - Et valg til den kvalitets bevidste bruger!

Hvorfor vælge en mountainbike fra Trek?
Netop fordi Trek er en kæmpestor cykel-producent, spænder udvalget utroligt bredt. I praksis vil det derfor næsten altid være muligt at finde en Trek MTB, der passer til dit behov og dit budget. Det gælder uanset, om du primært bruger cyklen som dagligdags transportmiddel eller kører MTB-løb på højt plan.

Hvilken Trek-MTB skal jeg så vælge?
Det afhænger naturligvis af såvel dit behov som dit budget. Lad os kigge på nogle af de forskellige modeller og produktserier!

Hvis du primært skal bruge din MTB til pendling og anden transportcykling (og måske en lejlighedsvis tur i skoven), kan du sikkert klare dig med en cykel, der ikke koster alverden. Så kan du overveje èn af cyklerne i Trek Marlin-serien.  

I den solide mellemklasse finder vi f.eks. Trek X-Caliber-serien.

Vær også opmærksom på, om du ønsker en hardtail- eller en full suspension MTB. Det er selvsagt meget individuelt, hvad man foretrækker.

Hvis vi rykker op i den dyrere klasse, finder vi f.eks. produktserier som Trek Fuel og Trek Top Fuel. Her får du en cykel, hvo alle komponenter er af ypperste kvalitet, og hvor der virkelig er kræset for hver eneste lille detalje. Cyklerne i de dyrere prisklasser er desuden ofte kendetegnet ved, at de har ultralette carbon-(kulfiber-)stel, imens de lidt billigere i reglen har stel af aluminium.

Fra kulfiber til forfinede kvalitets aluminiums mountainbikes
Trek MTB er en af verdens førende udbydere af mountainbikes, til ethvert budget og ambitionsniveau. Det hele starter hos Trek's førende udviklerhold, hvor alt bliver designet til perfektion, og gennemgår mange hundrede test for at opretholde den høje standard!

Alsidige Trek MTB'er
Trek MTB har i mange år leveret nogle af de mest alsidige mountainbikes til ethvert brug som f.eks. Cross Country, Sport, Trail, Enduro, Gravity, Dual Sport og derfor blevet mange brugers foretrukne køretøj til ruflede og bølgende terræn!

Cyklens størrelse er vigtig
Ved cykelkøb er det vigtigt at du får den rigtige størrelse, ved en forkert størrelse går det udover køreglæden på din nye cykel. Vi har hos os et bredt udvalg af cykler uanset størrelse. Vores brede udvalg gør at vi er sikre på at vi kan finde den perfekte cykel til dig! Skal du have hjælp til at finde den rigtige størrelse anbefaler vi dig at kigge i vores størrelsesguide!

Cyklen leveres 100% samlet
Når man køber en cykel hos os er man sikker på at cyklen er samlet korrekt. Vi samler nemlig cyklerne 100% inden vi sender den videre til dig! Så er du sikker på at din nye cykel er helt køreklar, når du modtager den!

Fri fragt på ALLE cykler!
Vi tilbyder alle handlende på os fri fragt ved køb af din næste cykel hos os. ALLE ordrer over 299 kr. fragt frit!

1-års fuld returret
Vi er så sikre på at du vil elske dit nye køretøj at vi har givet 1-års returret på alle vores cykler, så du er sikker på at du får den cykel du altid har drømt om!

Prisgaranti
Når du køber cykel og cykeltilbehør hos os garanterer vi dig den bedste pris. Hvis du finder en tilsvarende vare hos en af vores konkurrenter til en lavere pris, så matcher vi prisen og kombinerer det vores gode kundeservice!

Hvorfor skal jeg købe min nye Trek-MTB hos Cykler.dk?
Cykler.dk er Vestjyllands største cykelbutik. Alle vore ansatte er dedikerede cykel-atleter, som lever og ånder for livet på to hjul. Vore dygtige cykelteknikere står altid klar til at takle enhver udfordring, stor eller lille.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Send en mail til info@cykler.dk, ring på tlf. 77340818, eller læg vejen forbi butikken i Lemvig.