FRAGT & LEVERING

Billig, sikker og fleksibel levering af din nye cykel

Det koster kun fra kr. 49,- i fragt, og vi sender ordre fra over 299,- gratis. Der er ingen andre omkostninger eller gebyrer, når du handler hos Cykler.dk. Hos Cykler.dk bruger vi kun Post Danmark, GLS og Danske Fragtmænd til vores leveringer. Vi har udvalgt disse 3 store fragtfirmaer, da vi har målt os frem til de laver færrest fejl og skader og alle tilbyder dag til dag levering.

Vores dygtige lagerpersonale sørger naturligvis for at alle forsendelser bliver forsvarligt indpakket i godkendt emballage. Hos Cykler.dk tror vi ikke kun på hurtig, billig og sikker levering - nej, det skal også være fleksibelt for vores kunder. Derfor har vi 4 forskellige leveringstyper, så du kan vælge netop det som passer dig bedst:

RETURNERING AF PRODUKTER

FORTRYDELSESRET

Du har altid 365 dages fortrydelsesret, når du handler på cykler.dk.

Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i samme stand som modtaget. Du må naturligvis gerne prøve varen, men fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde som forringer varens salgsværdi. Alle mærker skal sidde på varen.

Fortrydelsesretten udnyttes ved at returnere varen i samme stand som da den blev modtaget, sammen med kopi af fakturaen, en udfyldt returneringsseddel og evt. forudgående mailkorrespondance.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Returnering

Vi tilbyder salg af RETURPAKKELABELS til 85,- Køb label her

SÅDAN RETURNERER DU VAREN

Der er tre måder hvorpå De kan returnere varen på:

Varen sendes retur til:
Cykler.dk
Storegade 27
7620 Lemvig

Mærk pakken "Returvare" og vedlæg den udfyldte returneringsseddel samt kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos cykler.dk.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Cykler.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til cykler.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved at returnere beløbet på dit betalingskort der er handlet med, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Bemærk har du betalt med Mastercard kan der gå op til 30 dage før pengene er tilbageført på din konto.