E-Fly VIA N7
Før DKK 22.999,00
Fås i 6 farver
E-Fly Nova Max IV N7
Før DKK 19.999,00
Fås i 6 farver
E-Fly Nova IV N7
Før DKK 15.999,00
Fås i 4 farver
E-Fly Away N7
Før DKK 21.999,00
Fås i 4 farver
E-Fly Away SUSP N7
Før DKK 20.999,00
Fås i 4 farver
Trek District+ 4 Lowstep - 2022
Før DKK 22.449,00
Fås i 2 farver
E-Fly Via Front N7
Før DKK 17.999,00
Fås i 2 farver
Specialized Turbo Vado 4.0 Step-Through
Før DKK 32.999,00
Fås i 3 farver
Specialized Turbo Vado 5.0 Step-Through
Før DKK 41.999,00
Fås i 3 farver
Specialized Turbo Vado 3.0 Step-Through
Før DKK 26.999,00
Fås i 3 farver
Specialized Turbo Como 4.0
Før DKK 32.999,00
Fås i 4 farver
Specialized Turbo Como 5.0
Før DKK 41.999,00
Fås i 4 farver
Specialized Turbo Vado SL 4.0 ST
Før DKK 28.999,00
Fås i 2 farver
Specialized Turbo Como 3.0 IGH
Før DKK 24.999,00
Fås i 4 farver

Hvorfor vælge en elcykel?


Bruger du cyklen til daglige pendlerture til og fra arbejde eller studie? Så kan en dame elcykel være det perfekte valg for dig! De daglige cykelture i al slags vejr kan ikke altid være lige sjove, og tit kan det være rart med lidt ekstra hjælp fra el-motoren. Du når frem til dit bestemmelsessted, uden at få sved på panden, men du får stadig motion. Du får hjælp til at forcere stejle bakker, og samtidig kan du tilbagelægge længere afstande på kortere tid, hvilket giver effektivitet i en travl hverdag, så du får mere tid og overskud til studie, arbejde, familie mv. Og så er elcyklen en langt mere klima-venligt alternativ til bilen. En god elcykel er således til gavn, både for din sundhed og almene trivsel, for din økonomi og for klimaet.

Hvilken type elcykel skal jeg vælge?


Det er vigtigt, at du vælger en elcykel, der passer til dine ønsker og behov. Mange populære cykelbrands som Specialized, Sparta, Batavus og E-Fly har lavet en række af populære dame elcykler, som kan passe til alle behov. Cykler du mest i byen, og har du behov for at kunne transportere varer? Så kan du med fordel vælge en klassisk elcykel, som kan påmonteres en stor cykelkurv. Den klassiske elcykel giver en meget oprejst kørestilling, og er velegnet til kortere ture på asfalt. Denne type cykel har som regel også en meget lav indstigning, og vil derfor også være god til seniorer. Mange klassiske dame elcykler er i realiteten unisex-modeller, som kan bruges af både mænd og kvinder. Har du derimod behov for at cykle længere etaper i højere tempo, så bør du måske overveje en el-citybike. Denne type cykel giver dig en mere sporty kørestilling, og har lang rækkevidde. En el-citybike er god til længere ture i jævnt terræn. For den virkelig sporty power-woman, som ønsker at benytte cyklen til træning, og måske køre i skoven, kan en el-mountainbike være et godt valg. Her kan el-motoren være en god hjælp, bl.a. fordi du kan cykle ud til mountainbike-ruten, uden at have brugt al din energi, når du når frem. Når du begiver dig ud på mountainbike-sporet, er det op til dig, i hvor høj grad, du vil have hjælp af motoren. Virkelig hardcore mountainbike-ryttere kan vælge at slå motoren helt fra, når stigninger skal forceres.

Elcykler findes med tre forskellige motor-typer: En forhjulsmotor, som hovedsageligt bruges på klassiske elcykler, er, som navnet siger, monteret på forhjulet. Her vil du opleve motor-kraften som et ` træk´. I øjeblikket kommer flere og flere elcykler med en centermotor. Denne type motor, der sidder i cyklens krank, er især populær, fordi den giver et meget `Direkte´ tråd, der minder om det, du kender fra en almindelig cykel. Centermotorer findes i dag på elcykler af alle typer. Især el-mountainbike er typisk udstyret med meget kraftige centermotorer. Baghjulsmotoren, der giver et `skub´, i modsætning til forhjulsmotorens `træk´, er i dag ikke specielt udbredt.

Hvorfor skal jeg lige netop købe min nye elcykel hos Cykler.dk?En elcykel er unægteligt dyrere end en almindelig cykel, og det er derfor vigtigt, at du finder lige præcis den model, der passer til dig. Spørgsmålene kan være mange: Hvilken type cykel skal jeg vælge? Hvilken type motor? Hvor store skal batterierne være? Uanset, hvilke spørgsmål, du måtte have, så tøv ikke med at kontakte os. Vort personale lever og ånder for cykler, og er altid klar med råd og vejledning. Vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at finde din drømme-cykel!

Når du køber en ny cykel hos og, leveres den fragtfit, og i fuldt samlet tilstand.

Giv os et kald på tlf. 77340818, send en mail til info@cykler.dk, eller besøg os i vores fysiske butik i Lemvig. Så skal du nok blive helt elektrisk!