Specialized Romin EVO Expert Med Mimic
Før DKK 1.249,00
Fås i 3 farver
Specialized S-WORKS Romin Evo Med Mirror
Før DKK 3.100,00
Fås i 2 farver
Bontrager Aeolus Pro
Før DKK 1.899,00

Hvilkn type sadel har jeg brug for, og hvad kan jeg vælge imellem?


Hos Cykler.dk har vi sadler, båd til herrer, damer og børn. Vi har også adskillige sadler beregnet til decideret sportsbrug.

Det er derfor vigtigt, at du starter med at spørge dig selv, hvilken form for cykling, sadlen skal bruges til. Hvis du primært skal bruge den til transport- og hygge-cykling i byen, kan du nøjes med en solid og billig `hverdags-sadel´. Og dem har vi en del af, både til mænd og kvinder. En sådan sadel vil typisk have rails (`stel´) i stål. Her tæller slidstyrke og funktionalitet, og det betyder intet, om sadlen vejer 100 gram mere eller mindre.

Mange af sadlerne til hverdagscykling kommer fra producenten Spectra. Vi kan eksempelvis nævne Spectra Recte, som fås til både mænd og kvinder, eller Spectra Commo damesadlen.

Noget anderledes forholder det sig, hvis du dyrker motionscykling på lidt højere niveau. Her vil du gerne have en både let komfortabel og aerodynamisk sadel, så du kører godt, og undgår hævelser, ømhed og generende sadelsår. Disse sadler har ofte cro-mo (Krom-mylobdæn) rails, og let yderskal og en god polstring, så du kan holde til at sidde i sadlen i længere tid af gangen.

I denne kategori finder vi en lang række gode sadler fra Specialized og Bontrager.

Og så er vi klar til at rykke op i elite-klassen. Her finder vi sadlerne til de cykelryttere, som enten kører cykelløb på meget højt niveau, eller har ambitioner om at komme til det. I denne klasse finder vi bl.a. de sadler, som indgår i Specializeds eksklusive S-Works serie.

Her er der ikke gået på kompromis med noget som helst! Rails og yderskal er i reglen af carbon, og polstringen er lavet til at forme sig efter hver eneste af din krops bevægelser, samtidig med, at aerodynamikken er i top. S-Works modellerne hedder bl.a. S-works Romin Evo og S-works Power Arc. Disse sadler er gode nok til Tour de France, hvis du skulle nå så vidt!

Hvorfor skal jeg købe cykelsadel hos Cykler.dk?


Hos Cykler.dk er vi alle dedikerede cykel-atleter. Vi brænder virkelig for cykling, og vi stræber efter at give dig Danmarks bedste service, og en fair handel, hver eneste gang.

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Skriv en mail på info@ykler.dk, ring på tlf.: 77340818, eller besøg vores flotte fysiske butik i den smukke vestjyske butik Lemvig.