Før DKK 6.999,00
DKK 6.299,00
SparDKK 700,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 849,00)
Se mere
(+ DKK 1.049,00)
Se mere
(gratis)
Levering 2-4 dage
Trek X-Caliber 8 – 2019

Denne Trek X-Caliber 8 – 2019 er en perfekt mountainbike til nybegynderen, der ønsker en stabil, veludstyret cykel til opstart. Cyklen er resultatet af en videreudvikling og teknisk forfinelse af den forrige model i serien. Dette ses blandt andet ved opgraderinger såsom optimerede Shimano Deore-gearsæt i både for- og bagskifter, solidt Raceface kranksæt, Bontrager Kovee-fælge samt affjedret og justerbar RockShox 30 Silver-luftforgaffel med 100 mm vandring. Det skaber samlet set en cykel, der er er meget tilpasnings- og navigationsdygtig i forhold til kørsel på skovens utilregnelige og ujævne spor.

Du får et meget stabilt, sikkert og komfortabelt flow på cyklen grundet aluminiumsstellets letvægtskonstruktion, de 27,5" eller 29" store Bontrager Kovee-hjul og de brede Bontrager XR2-dæk med dybt dækmønster, der giver et godt vejgreb og fuld kontrol, så du ikke risikerer at skride ud. Og så kan du altid bremse nøjagtigt og øjeblikkeligt med de hydrauliske Shimano MT200-skivebremser, der giver perfekt føling. Beslaget til bagagebærer og støttefod samt den indvendige kabelføring gør desuden cyklen til en praktisk hverdagscykel, der er let at vedligeholde og har et stilrent design.

Derfor skal du købe Specialized Trek X-Caliber 8 – 2019:

•Ultralet aluminiumsstel
•Perfekt nybegynder-MTB til favorabel pris
•Indvendig kabelføring.

Historien om Trek Starter tilbage i 1976 da Richard Burke ville lave kvalitets cykler men når man ikke havde penge til at købe et mærke må man lave sit eget, og det startede  i en lade hvor de kun var 5 mand på lønningslisten, i det første år lavede de 5 mand 904 stålstel til turcykler. Og det lagde grundplanen for alt hvad Trek er i dag, nemlig kvalitet og omhu for de små detaljer der gør sig også synligt i dag selvom Trek er et af de allerstørste cykelmærker i hele verdenen. Trek er idag ledet af  Richard Burke's  søn John burke, og John har de samme værdier som sin  far havde med kvalitet og nærheden til sine kunder.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: