Bremseværktøj
Pris
Mærker

Bremse - Cykelværktøj - Værktøj

Herunder finder du vores udvalg af værktøj til reparation af bremser!

Her får du alt det værktøj du skal bruge for at kunne indstille, reparere eller vedligeholde dit bremsesystem. En essentiel opgave hvis du ønsker at holde din cykel velsmurt og dermed velkørende de næste mange år!

Sikrer dig en velkørende cykel i mange ord fremover, med bremseværktøj!

Shimano Udluftnings kit til hydrauliske skivebremser
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 202,10
DKK 179,00
Spar DKK 23,10
Info / Køb

Bremseudstyr til vedligeholdelse

Bredt udvalg af værktøj til bremserne!
Du får her muligheden for at få fingre i de værktøjer du skal bruge til at vedligeholde dine komponenter! Vi har altid et KÆMPE udvalg af værktøjer til specialister/den avancerede mekaniker til hverdags mekanikeren, der gerne vil vedligeholde sin egen cykel!

Prisgaranti på bremseværktøj!
Man ønsker altid at få de billigste priser, derfor har vi prisgaranti på alle varerne i butikken. Alle produkter du finder billigere hos en konkurrent matcher vi + du får vores gode service oveni købet!

Gratis levering
Handler du cykelværktøj eller andre produkter for over 299 kr. får du fri fragt! Gratis levering ved over 299 kr., men overstiger prisen ikke så får du naturligvis de bedste fragt priser!

1-års fuld returret
Kvaliteten på dit værktøj til bremserne er vigtig, har det ikke den rigtige kvalitet så giver det ikke den ønskede effekt! Vi giver derfor et års returret på alle produkter købt i shoppen, er du derfor ikke 100% tilfreds så kan du returnere produktet indenfor et år!
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr.

Køb din herrecykel, damecykel, børnecykel, mountainbike, eller alt i cykel tilbehør. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr, eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

KUNDESERVICE

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag9.00 - 17.00
Onsdag9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk