DKK 8.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Vælg variant for status
På jagt efter en solid Trek-mountainbike i X-Caliber-serien, der imponerer med avanceret teknologi og optimeringer? Denne X-Caliber 8 er bygget til lynhurtige runder og massevis af kilometer på vejen. Trek har fokuseret på at levere en mountainbike, der forbedrer dine præstationer, uden at det koster dig en formue. Her får du SRAM SX Eagle 1x12-gearpakke med en bred kassette, der tillader dig at holde en konstant fart uanset terræn og stigninger. Desuden er den udstyret med en eminent RockShox 30 Silver-forgaffel med 100 mm vandring og luftaffjedring. Det lyder af meget, det ved vi godt, og det sørger for, at du kommer let og elegant ned ad selv de hårdeste nedkørsler samtidig med, at du kan bibeholde din fremdrift.

Stellet er et letvægtsstel i Alpha Gold Aluminium, som er udstyret med stærke og utroligt lette aluminiumshjul, der holder vægten nede og opgraderer din træning. Du skal ikke kæmpe med vægt, men derimod med dig selv om at arbejde med en fart på et helt nyt niveau. Og får du for meget fart på, har du hydrauliske bremseskiver fra Shimano, der sikrer dig en hurtig og effektiv nedbremsning.

Bemærk størrelse XS og S har et buet overrør med lavere højde, samt bremsegreb med kortere gribeafstand så de er nemmere for mindre ryttere.

Derfor skal du købe Trek X-Caliber 8
- SRAM SX Eagle-gearpakke
- Letvægtscykel til hurtige runder og kuperet terræn
- Lockout-funktion og RockShox 30-forgaffel med luftaffjedring