DKK 7.199,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 389,00)
Se mere
(+ DKK 569,00)
Se mere
(gratis)
3 - 5 hverdage
X-Calivber 7 er cyklen til dig der går med drømmen om at komme i gang med mountainbike, som søger en cykel der kan følge med når du bliver bedre og måske vil til at køre løb.
Trek X-Caliber 7 har en Alph Gold Aluminium ramme med konisk kronrør og indvendig kabelføring til gear og sadelpind, der gør det nemt at opgradere til justerbar sadelpind. Trek har lavet smart wheel sizing der gør cyklen får de optimale hjul i forhold til størrelsen. Forgaflen er en luft forgaffel fra RockShox med 100mm vandring, den gør det muligt at tilpasse cyklen efter dit personlige ønske og vægt. Gersystemet er fra Shimano Alivio, det samme gælder bremserne Shimano MT200 hydraulic disc.
Med X-Caliber 7 får du en mountainbike der er klar til at få dig i gang med sporten, som i fremtiden vil støtte dig i din udvikling.
Historien om Trek Starter tilbage i 1976 da Richard Burke ville lave kvalitets cykler men når man ikke havde penge til at købe et mærke må man lave sit eget, og det startede  i en lade hvor de kun var 5 mand på lønningslisten, i det første år lavede de 5 mand 904 stålstel til turcykler. Og det lagde grundplanen for alt hvad Trek er i dag, nemlig kvalitet og omhu for de små detaljer der gør sig også synligt i dag selvom Trek er et af de allerstørste cykelmærker i hele verdenen. Trek er idag ledet af  Richard Burke's  søn John burke, og John har de samme værdier som sin  far havde med kvalitet og nærheden til sine kunder.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: