DKK 7.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Vi lyver ikke, når vi siger, at Trek har gjort det igen. Denne gennemførte Trek X-Caliber 7 er det bedste udgangspunkt for cykling på alle tænkelige niveauer. Hvad end du vil på landevejen for sjov eller prøve kræfter med kuperet terræn samt stejle nedkørsler, er denne model det ideelle valg. Her får du en sublim RockShox Judy SL-forgaffel med Air-fjedre og op til 100 mm vandring, der gør denne mountainbike til ren leg med udfordrende drops og stejle nedkørsler i kuperet terræn. For den fulde kontrol med underlaget er X-Caliber 7 udstyret med Bontrager XR2 Comp-dæk, hvor bredde og greb har resulteret i en mountainbike, der er bygget til fart og fokus.

Den klassiske cross country-hardtail rummer en fantastisk gearpakke (Shimano Deore), der tillader dig at holde en konstant hastighed og en fuldstændig glidende gearing. Og til de stejle nedkørsler eller konkurrenceprægede discipliner hjælper de hydrauliske skivebremser fra Shimano, der består af et lukket system, dig med en sublim nedbremsning.

Bemærk størrelse XS og S har et buet overrør med lavere højde, samt bremsegreb med kortere gribeafstand så de er nemmere for mindre ryttere.

Derfor skal du købe Trek X-Caliber 7
- Den ideelle cross country-hardtail til kuperet terræn
- Avancerede teknologier, der giver dig glidende gearing og effektiv nedbremsning
- RockShox-forgaffel.