DKK 27.299,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. En full suspension MTB, der kan det hele
2. 1x12-speed Shimano Deore/XT geargruppe
3. Shimano MT4100 hydrauliske skivebremser

Med den nye Top Fuel 7 tager amerikanske Trek lige et skridt (eller et pedal-tramp, om man vil) eller to videre, i forhold til entry-level modellen Top Fuel 5. Top Fuel 7 har nemlig fået et par afgørende opgraderinger, som vi vender tilbage til senere.
Men for at begynde med begyndelsen, så er Top Fuel 7 cyklen til dig, der gerne vil have en MTB, som kan lidt af det hele: Den er hurtig som en XC-racer, men også fandenivoldsk som en ægte trail-cyklel. Top Fuel 7 klarer. let og elegant, enhver stigning, men den er også hurtig i spurter, og samtidig har den en tilstrækkeligt god affjedring til, at du kan give den gas på et hvilket som helst trail.  

Selve rammen er udført i aluminium, og forgaflen er en RockShox Gold 35 DebonAir luftforgaffel, med hele 120 mm vandring. En luftforgaffel har den fordel, at den kan justeres efter rytterens vægt, og desuden er den lettere end en almindelig fjederforgaffel.

Bagtil finder du en FOX Performance Float DPS støddæmper. Meget bedre affjedring finder du ikke, medmindre, du rykker op i en helt anden prisklasse!

En dropper-sadelpind er standard på denne lækre cykel. Og så er der naturligvis geargruppen: Det er en Shimano Deore/XT 1x12-speed. Så kan du altid finde et passende gear at køre i, og der er ikke en masse forskellige gearvælgere at holde styr på. Denne geargruppe er en opgradering i forhold til Top Fuel 5, som har en ren Shimano Deore geargruppe.

Også hvad bremser angår, er Top Fuel 7 rykket et trin op ad stigen: Den har nemlig fået et sæt hydrauliske Shimano MT4100 skivebremser. Og de skal nok levere oceaner af bremsekraft, selv når sporet er mudret, eller sneen dækker vejen.
På en Trek Top Fuel 7 er du rustet til enhver terrænmæssig udfordring. Og så er denne skønne cykel oven i købet sjov at køre på!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: