DKK 30.799,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk enduro-MTB til prisen
2. Enestående RockShox affjedring
3. Hydrauliske skivebremser (Sram Code R)

Hvis du virkelig brænder for at cykle i skoven, så ved du også, hvad en seriøs Enduro-MTB plejer at koste. Derfor vil du måske spørge, om det virkelig er muligt, at få en dedikeret Enduro-cykel, med alt i udstyr, uden at man behøver tømme bankkontoen?
Og vi er glade for at kunne sige, at svaret er et rungende JA! Det er naturligvis den amerikanske gigant Trek, der melder sig på banen (eller vel rettere på MTB-sporet) med den nye Slash 8.

Denne lækre aluminiumscykel har ganske enkelt alt, hvad man kan ønske sig, når vi snakker seriøse mountainbikes. Der er Knock Block 2.0, som forhindrer, at styret drejer hele vejen rundt, så forgaflen slår imod rammen, i tilfælde af et styrt. Forgaflen hedder RockShox Lyrik Select+, og har hele 170 mm vandring. Bagtil finder du en RockShox Super Deluxe Ultimate støddæmper, som du især vil få glæde af på de stejle nedkørsler.

På sine store 29´´ hjul klarer cyklen let selv meget svære forhindringer, og de 12 Sram GX Eagle gear sørger for, at du altid kan finde et passende gear, selv når terrænet for alvor bliver udfordrende. Hydrauliske skivebremser er en selvfølge på en dedikeret MTB. Og på Trek Slash 8 hedder de Sram Code R. Og så ved man, at der er tale om kvalitet for alle pengene.

Uanset, om du skal køre Enduro-løb, eller `bare´ give den maks. gas på skovstier og MTB-spor, så vil du blive positivt overrasket over Trek Slash 8, som virkelig udmærker sig, selv i det hårde prissegment for MTB´er omkring de 30000 kr. Faktisk kan den godt måle sig med dobbelt så dyre cykler af andre mærker.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: