Før DKK 82.999,00
DKK 64.999,00
SparDKK 18.000,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Blandt verdens lækreste eMTB´er
2. Enestående affjedring
3. Hydrauliske skivebremser fra Sram

Lad os slå det fast med det samme: Det er bestemt ikke `snyd´ eller udtryk for dovenskab, når en del cykel-folk vælger at have en elmotor til hjælp. Du kan sagtens få masser af motion, når du kører på elcykel. Også på MTB-sporene har elcyklerne for længst holdt deres indtog. Og hvis du er en virkelig dedikeret MTB-freak, og kun ønsker det bedste af det bedste, så er der gode chancer for, at Treks Rail 9.9 vil falde i din smag.

Grundlaget for denne eksklusive eMTB er den ultra-lette carbon-ramme. Her får du virkelig et let og hurtigt kulfiber-monster, som håndterer perfekt i terrænet. Der er i øvrigt justerbar geometri, med Mino Link. Forgaflen er en RockShox ZEB, med helt op til 160 mm vandring. Og hvad forgaflen ikke kan, det kan den nyudviklede RockShox Super Deluxe Ultimate RT3 bagdæmper. Så du er godt rustet, når terrænet bliver ujævnt. Komfort og performance går, på smukkeste vis, op i en højere enhed.

Op- og nedkørsler klarer denne dejlige cykel i fin stil, takket være den lækre 12-speed geargruppe, som (naturligvis, fristes man til at sige) kommer fra Sram.

Den lette og stærke motor hedder Bosch Performance CX. Den yder helt op til 85 Nm., og hjælpermed, indtil du når de 25 km/t. Batteriet er integreret i stellet, og kan tages af, for nemmere opladning.

På cykler i denne prisklasse er hydrauliske skivebremser en selvfølge. På Rail 9.9 kommer de fra Sram, og hedder Code RSC. Så ved man, at det ikke bliver meget bedre.

Trek Rail 9.9 er cyklen til dig, der for længst hat tabt dit hjerte til MTB-sporten, og som ønsker en eMTB af ypperste kvalitet. Vi anbefaler, at du også køber en solid lås, for der er mange, der vil misunde dig dette vidunder af en cykel!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: