DKK 44.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 399,00)
Se mere
(gratis)
Levering 2-4 dage
Trek Powerfly FS 9 - 2019 skal du vælge fordi.
1. Stærk Sram GX Eagle 1x12 gearing
2. Shimano XT M8020 gearing
3.Fuldaffjedret med 130 mm vandring

Er du motionist, der mangler en motordrevet kvalitetsmountainbike, som kan køre på sporet eller ned i byen? Denne effektive Trek Powerfly FS 9 er udstyret med en ekstremt kraftfuld 250-watt Bosch Performance CX motor, der muliggør et stabilt tempo på op til hele 25 km/t, og det langtidsholdbare og afmonterbare PowerPack 500 Wh-batteri sikrer, at du kan nedlægge lange strækninger på én opladning. Det yderst funktionelle, praktisk og strømlinede design giver dig en elcykel, der er perfekt til både skov.

Sikkerhedsniveauet er i top med de hydrauliske Shimano XT M8020 Skivebremser . Med det innovative 12-gearsystem fra Sram GX Eagle har du altid perfekt tilpasset trådmodstand, og du kan konstant holde styr på din hastighed, distance og batteristatus på det smarte Bosch Purion- display. Du får således samlet set en af de mest avancerede og praktiske elcykler på markedet, der kan gøre transporten i din hverdag meget nemmere og sjovere. Til en rigtig god pris.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING! Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur! Se mere om hvordan din cykel leveres her: