Hvorfor vælge en mountainbike fra Trek?
Netop fordi Trek er en kæmpestor cykel-producent, spænder udvalget utroligt bredt. I praksis vil det derfor næsten altid være muligt at finde en Trek MTB, der passer til dit behov og dit budget. Det gælder uanset, om du primært bruger cyklen som dagligdags transportmiddel eller kører MTB-løb på højt plan.

Desuden er Trek et verdenskendt mærke, som du altid vil kunne få serviceret, næsten uanset hvor du befinder dig.

Hvilken Trek-MTB skal jeg så vælge?
Det afhænger naturligvis af såvel dit behov som dit budget. Lad os kigge på nogle af de forskellige modeller og produktserier!

Hvis du primært skal bruge din MTB til pendling og anden transportcykling (og måske en lejlighedsvis tur i skoven), kan du sikkert klare dig med en cykel, der ikke koster alverden. Så kan du overveje èn af cyklerne i Trek Marlin-serien.  

I den solide mellemklasse finder vi f.eks. Trek X-Caliber-serien.

Vær også opmærksom på, om du ønsker en hardtail- eller en full suspension MTB. Det er selvsagt meget individuelt, hvad man foretrækker.

Hvis vi rykker op i den dyrere klasse, finder vi f.eks. produktserier som Trek Fuel og Trek Top Fuel. Her får du en cykel, hvo alle komponenter er af ypperste kvalitet, og hvor der virkelig er kræset for hver eneste lille detalje. Cyklerne i de dyrere prisklasser er desuden ofte kendetegnet ved, at de har ultralette carbon-(kulfiber-)stel, imens de lidt billigere i reglen har stel af aluminium.

Hvorfor skal jeg købe min nye Trek-MTB hos Cykler.dk?
Cykler.dk er Vestjyllands største cykelbutik. Alle vore ansatte er dedikerede cykel-atleter, som lever og ånder for livet på to hjul. Vore dygtige cykelteknikere står altid klar til at takle enhver udfordring, stor eller lille.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Send en mail til info@cykler.dk, ring på tlf. 77340818, eller læg vejen forbi butikken i Lemvig.

Alle cykler, som vi sælger, leveres fuldt samlet, og vi giver fri fragt på alle ordrer over 299 kr.