DKK 6.399,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den

1. Fed 1x gear fra Shimano
2. RockShox-forgaffel med lockout-funktion
3. Den perfekte mountainbike, der kan konkurrere med dyrere konkurrencemodeller fra Trek

Trek Marlin 7 er topmodellen i Marlin-serien, og den markerer startlinjen for Treks produktion af mountainbikes til konkurrencecykling, som klarer selv de hårdeste nedkørsler og tillader dig den optimale støddæmpning undervejs. Her får du en RockShox-forgaffel, der tager Marlin 7-modellen til et helt nyt niveau på diverse drops, og hvor du har mulighed for lockout af affjedring, så forgaflen forbliver inaktiv, og din pedaleffekt øges. Det giver dig en komplet pakke til at holde farten på et jævnt underlag, hvor farten er det afgørende.

Stellet består af Alpha Silver Aluminium med indvendig kabelføring, der giver dig et design, der er svært at få øjnene fra. Gearpakken er eminent med det alsidige 1x10 gear fra Shimano Deore, der sørger for et glidende gear-system, der forbedrer fremdriften. Du kan tilmed nyde godt af en komplet og effektiv nedbremsning med Shimano MT200 hydrauliske skivebremser.

Bemærk størrelse XS og S har et buet overrør med lavere højde, samt bremsegreb med kortere gribeafstand så de er nemmere for mindre ryttere.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: