DKK 6.399,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den

1. RockShox forgaffel med lockout
2. Shimano Fed 1x gear,
3. Shimano MT200 hydrauliske skivebremser

Hvis du tror, at mountainbike-sport på konkurrence-niveau kun er for mænd, så kan du roligt tro om igen! En del seje kvinder er begyndt at give mændene kamp til stregen på MTB-sporene.

Tag et kig på Marlin 7 fra den amerikanske cykel-gigant Trek. Med denne cykel, topmodellen i Marlin-serien, er vi rykket op i klassen for de helt seje mountainbikes til konkurrence-brug. Samtidig får du virkelig meget cykel for pengene.

RockShox forgaflen med lockout sætter dig i stand til at klare enhver op- eller nedkørsel i flyvende stil. Lockout gør det muligt at låse forgaflen. Det er en fordel på jævnt underlag, fordi du så får mere kraft ud af hvert enkelt tråd i pedalerne. Og det giver mere fart, ganske enkelt. Når dette kombineres med Shimanos Fed 1x gear, sker der ting og sager! Du får en let og glidende fremdrift, der gør, at denne cykel kan måle sig med mange dyrere mountainbikes.

Og så er Marlin 7 oven i købet også en fryd for øjet! Den indvendige kabelføring giver cyklen er lækkert, helstøbt look, som fuldendes af det stilrene stel i Alpha Silver aluminium.

Men ligesom alle andre køretøjer er en MTB også afhængig af at kunne bremse, når det er nødvendigt. Her har Trek udstyret Marlin 7 med et sæt super effektive Shimano MT 200 hydrauliske skivebremser, som giver en effektiv og præcis opbremsning. Det bliver næppe meget bedre!

Bemærk størrelse XS og S har et buet overrør med lavere højde, samt bremsegreb med kortere gribeafstand. Det gør cyklen nemmere at håndtere for mindre ryttere.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: