DKK 4.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Levering 2-4 dage
Derfor vil du elske den

1. Suntour XCT 30-forgaffel
2. Fantastisk design, med indvendige kabler
3. Perfekt til terræn, takket være sublim støddæmpning

Når den moderne, aktive kvinde skal ud og give den gas på mountainbike-sporet, har hun brug for en både solid og sporty cykel. Og så gør det jo heller ikke noget, at cyklen kan fås til en rimelig pris.

Du behøver ikke lede længere: Sig goddag til Marlin 6 dame-mountainbiken fra den amerikanske cykel-gigant Trek!

Måske er du ny indenfor terræn-cykling. Eller måske har du bare ikke lyst til at ofre en mindre formue på en mountainbike! Under alle omstændigheder har Trek her lavet en cross country-model, der er alle pengene værd, ikke mindst pga. den sublime affjedring og de meget letgående Shimano-gear. Du flyver på det nærmeste gennem terrænet på din Marlin 6, imens du stadig har fuld kontrol over cyklen.

Selv de stejleste op- og nedkørsler bliver barnemad. Det sørger den fantastiske SR Suntour XCT 30-forgaffel for, i kraft af sine op til 100 mm vandring. De hydrauliske skivebremse sikrer, at du kan bremse effektivt og præcist.  

Naturligvis på en mountainbike gerne se godt ud. Og det gør Marlin 6. Kombinationen af den indvendige kabelføring og det lette stel i Alpha Silver Aluminium giver cyklen et smukt, helstøbt design, imens Treks helt eget Smart Wheel-koncept garanterer, at du får et sæt hjul, der passer præcist til dig.

Mændene i MTB-sporten kan godt begynde at ryste i deres cykelshorts. Her kommer den sporty power-woman på en Trek Marlin 6!

Bemærk størrelse XS og S har et buet overrør med lavere højde, samt bremsegreb med kortere gribeafstand så de er nemmere for mindre ryttere.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: