DKK 58.799,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Tubeless Ready hjul
2. Sram Force AXS GRX RX600, 11-gear
3. Sram CenterLine X hydrauliske skivebremser,

Hvis du elsker landevejscykling, så kender du måske allerede navnet Madone. Disse super lækre racercykler fra amerikanske Trek er elsket af dem, der kører på dem, og frygtet af konkurrenterne, der ofte kun ser en Madone bagfra!
Der findes mange fede racercykler i dette hårde prissegment, men når du kaster et blik eller to på den nye 2022-model af Madone SL 7 eTap, er du ikke i tvivl om, at den skiller sig ud, på en række områder.

I forhold til `lillebror´ Trek Madone SL 6, er SL7 eTap bl.a. opgraderet, når det handler om gear og bremser. Og det må jo siges at være to ganske væsentlige områder!  Lad os kigge på gearene først! Du får en 12-speed Sram Force AXS geargruppe, med trådløse gearskift, som er så silkebløde, at du knapt nok mærker, når du skifter gear. Gearskiftene er desuden trådløse, og kræver bestemt ikke mere vedligeholdelse end almindelige udvendige gear.

Hvad bremserne angår er der heller ikke sparet på noget. Madone SL 7eTap er nemlig udstyret med de sublime Sram CenterLine X hydrauliske skivebremser. Og vi kan kun sige, at det bliver svært at finde bedre hydrauliske skivebremser. Du kan stole på, at de gør, hvad de skal, hver eneste gang.

Derudover er Madone SL 7 eTap naturligvis forsynet med alle de lækre features, som vi allerede kender fra Madone-seriens andre modeller: Stel og forgaffel i fjerlet carbon, lækkert design og fantastisk aerodynamik, så du ubesværet stryger igennem vinden. En anden smart feature er det innovative IsoSpeed afkoblingsled, som lader dig justere stellets eftergivenhed.
Hvis landevejscykling er dit et og alt, så får du næsten ikke federe cykel end Trek Madone SL 7 eTap. Den kan vel ikke siges at være billig, men vi mener, at du får meget for pengene!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: