DKK 40.799,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let og aerodynamisk carbon-raket
2. Shimano 11-speed geargruppe
3. Shimano MT800/RT800 hydrauliske skivebremser,

Livet på landevejen kan være super fedt, ikke mindst, når det leves på 2 hjul! Det ved du, hvis du brænder for landevejscykling, uanset, om du kører løb eller `bare´ motionerer på ganske højt plan. I så fald har du sikkert drømt om en virkelig fed racercykel, der ikke nødvendigvis er oppe i de HELT høje prisklasser.
2022-modellen af den populære Trek Madone SL 6 er svaret på dine drømme! Folkene hos den amerikanske cykel-gigant har taget de fedeste features fra de dyreste Madone-modeller, og sat dem på en cykel, som du kan få til en rimelig pris.

Når man kaster et blik på denne lækre cykel, står det klart for enhver, at der her er tale om en carbon-raket af meget høj standard. Både design og funktionalitet er virkelig i top.

Som en nyslebet ragekniv skærer de aerodynamiske hjul sig gennem vinden.  Både stel og forgaffel er udført i ultralet kulfiber (carbon), så der ikke er et eneste gram unødvendig vægt. Stellet er udstyret med IsoSpeed afkoblingsled, der gør det muligt at justere stellets eftergivenhed.

Du får hele 11 Shimano-gear at gøre godt med. Så du kan altid finde et passende gear. Og gearskiftene foregår let og ubesværet, så du får mulighed for at fokusere på at yde dit optimale på cyklen.  Når der skal bremses ned igen, vil du hurtigt komme til at elske de super solide og funktionelle hydrauliske skivebremser fra Shimano. Her er der masser af bremsekraft, hver eneste gang, og under stort set alle tænkelige forhold.

På den nye Madone SL fra Trek flyver du ud ad landevejen, og forhåbentlig først over målstregen!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: