DKK 15.099,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 399,00)
Se mere
(+ DKK 649,00)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Carbon-raket til fornuftig pris
2. Lethåndterlig 1x11 geargruppe
3. Hydrauliske skivebremser

Du er nået til det punkt i din landevejscykling, hvor du virkelig er klar til at få nogle kilometer i benene. Altså har du brug for en hurtig og let cykel, der kan holde til seriøs brug.

Men som du sikkert har erfaret, kan mange af de rigtig fede carbon-raketter være temmelig dyre. Og måske er du heller ikke så vild med den noget forover bøjede kørestilling, som en drop bar (det klassiske `racerstyr´) giver.

Som så ofte før er det den amerikanske gigant Trek, der hører cykel-entusiasternes bønner. Løsningen hedder FX Sport Carbon 4!

Endnu engang beviser ingeniørerne hos Trek, at de mestrer det (næsten) umuliges kunst. Har får du nemlig de overlegne køreegenskaber fra et ultra-let carbon-stel, uden at priserne ryger alt for meget i vejret.

Stellet er forsynet med et IsoSpeed afkoblingsled (imellem sadelrør og overrør), som absorberer vibrationer fra under laget. Det øger komforten, og du bliver mindre træt på lange ture). Og så er cyklen udstyret med en 1X11 geargruppe, som gør gear-betjeningen særdeles enkel, imens selve gear-området stadig er meget bredt. Endvidere er der kun én gearvælger at holde styr på.

Det virker næsten selvfølgeligt, at F Sport Carbon 4 har hydrauliske skivebremser, som giver stærk og præcis bremsekraft, næsten uanset, hvordan vejret og under laget er.

Her er der kort sagt tale om en cykel, som er skabt til performance, men hvor der bestemt heller ikke er gået på kompromis med komforten.

Og vil du gerne registrere dine trænings-data, kan dette gøres vha. DuoTrap S (medfølger ikke), hvor der integreres en sensor i stellet, så du kan overføre data direkte til en fitness-app, via din smartphone.

Uanset, om du er til hurtige gruppeture eller seriøs solotræning, hjælper FX Sport Carbon 4 dig med at nå dit mål, uden at du behøver ofre en formue!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: