DKK 18.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 399,00)
Se mere
(+ DKK 649,00)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. En fitness-cykel ud over det sædvanlige
2. Shimano 2x11 landevejsgear
3. Hydrauliske skivebremser

Hvis du er en virkelig dedikeret fitness-cyklist, og for alvor brænder for at give den gas på landevejen, så er kun det bedste godt nok.

FX Sport 6 fra den amerikanske cykel-gigant Trek er topmodellen i produktserien FX Sport. Her får du en fitness-cykel, der kan følge med de vildeste landevejscykler. Og måske endda give flere af dem baghjul! Den er i hvert fald fuldt ud lige så hurtig som de fleste af Treks racercykler.

Samtidig kan du gløde dig over den komfort og kontrol, som et fladt styr giver, sammenlignet med det klassiske `racerstyr´.

Ligesom på de andre cykler i FX Sport-serien får du et ultra-let 400 Series OCLV kulfiberstel, med det innovative IsoSpeed afkoblingsled mellem sadelrør af overrør. Som absorberer vibrationer fra underlaget. Det giver mindre træthed, når du skal tilbringe mange timer i sadlen.

De fleste af kablerne ligger inde i stellet. Det giver cyklen et smukt og helstøbt udseende.

Gearingen er særdeles god, takket være det fantastiske Shimano 105 landevejsgear (2X11), som sikrer, at du har et meget bredt gear-område at gøre godt med.

Hydrauliske skivebremser er nærmest en selvfølge på denne cykel. Og det bliver du glad for, ikke mindst, når føret er vådt/glat.

Hvis du har behov for at montere lygter, skærme eller andet ekstraudstyr, så kan det nemt klares. Cyklen er født med masser af studser til formålet.
Via DuoTrap S kan du etablere forbindelse mellem din FX og din mobiltelefon, og sende træningsdata direkte til en fitness-app.

Hvis du for alvor er klar til at få en masse kilometer i benene, så har du brug for en cykel, der kan holde til det. Trek FX Sport 6 er cyklen til dig!  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: