DKK 16.599,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 399,00)
Se mere
(+ DKK 649,00)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Solidt Bontrager hjulsæt
2. Shimano 2X10 geargruppe
3. Hydrauliske skivebremser

Hvis du er dedikeret landevejs-entusiast, værdsætter du naturligvis den sublime performance, man oplever, når man drøner ud ad landevejen, på en ægte carbon-raket.Men måske kan du også godt lide den komfort, man får på en cykel med fladt styr (frem for drop bar, som er det klassiske `racerstyr´)?

Hvis nogen cykelproducent formår at kombinere de bedste ting fra forskellige typer af cykler, så er det amerikanske Trek. FX Sport 5 giver dig den ultra-lette landevejscykels hurtighed, kombineret med den kontrol, et fladt styr giver. Cyklens hjerte er det lette, stærke 400 Series OCLV kulfiberstel, som er forsynet med det innovative IsoSpeed afkoblingsled mellem sadelrør og overrør. Det `sluger´ vibrationerne fra underlaget, med øget komfort og mindre træthed til følge.

Cyklen har naturligvis hydrauliske skivebremser, som gør, hvad de skal,. Også, når vejen er våd og/eller mudret. Du får et bredt gear-område til rådighed, takket være Shimano Tiagra 2X 10 geargruppen. Som noget specielt kan der let monteres skærme og lygter, idet cyklen er født med studser til dette formål

Hjulene, som jo er det vigtigste på enhver cykel, er lavet af aluminium, og kommer fra den anerkendte producent Bontrager.
Hvis du vælger at få en DuoTrap S sensor integreret i stellet, kan du overføre dine træningsdata direkte til en fitness-app på din smartphone.

Du får, kort sagt, en fitness-cykel ud over det sædvanlige. Og den er lavet til at holde til MANGE kilometers seriøs cykling! Om det gælder gruppeture eller benhård solotræning, så kan du stole på denne lækre carbon-raket.

Trek FX Sport 5 er en cykel, som vi, hos Cykler.dk, er stolte af at have i vores udvalg!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: