DKK 13.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 399,00)
Se mere
(+ DKK 649,00)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let og hurtig carbon-raket til landevej
2. 1x11-speed Shimano Deore geargruppe
3. Fladt styr giver oprejst kørestilling

Vil du gerne have en både let og hurtig carbon-cykel, der gør sig godt på landevejen? Og foretrækker du et fladt styr, fremfor den drop bar (det klassiske, nedadbøjede racerstyr), som man finder på rigtig mange landevejs-raketter? Og må denne cykel også gerne være forholdsvist billig?

Ønskerne kan hurtigt blive mange. Og hos Cykler.dk gø vi vort yderste for at opfylde flest muligt af dem! Derfor er vi glade for at kunne præsentere dig for 2022-udgaven af FX Sport 4 fra amerikanske Trek.

Det lyder måske utroligt, at det skulle være muligt at få en både let, hurtig og komfortabel landevejscykel, uden at prisen ryger op i de højere luftlag. Men ikke desto mindre! På en Trek FX Sport 4 er du klar til at få en masse kilometer i benene, uden at du behøver gå ned i banken, og stå med hatten (eller cykelhjelmen) i hånden.

Som nævnt får du et lækkert, fjerlet carbon (kulfiber)stel, som er med ti at køre cyklen yderst letkørende. Det flade styr giver dig en mere oprejst kørestilling, i forhold til de klassiske drop bar, og et desuden vibrationsdæmpende.

Gode gear skal der til, hvis man vil køre hurtigt. Derfor er Trek Sport FX Sport 4 udstyret med en 1x11 Shimano Deore geargruppe. Det er et både stærkt og brugervenligt valg, idet du får et meget bredt gearområde at gøre godt med, samtidig med, at der kun er en gearvælger at betjene. Nemmere kan det næsten ikke være.

Hjulene er tubeless ready (dvs. forberedt for slangeløse dæk), hvor man sprøjter flydende latex ind i dækkene, hvorved risikoen for punkteringer mindskes betydeligt, i forhold til almindelige lufthjul.

Uanset, om du foretrækker lange træningsture alene, eller om du er mere til gruppeture med kammeraterne, så er Trek FX Sport 4 et seriøst bud på en fitnesscykel til rimelig pris.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: