Trek FX 3 Equipped Stagger - 2021

DKK 7.599,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 399,00)
Se mere
(+ DKK 649,00)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Flot og solid allround-cykel
2. God gear-gruppe
3. Shimano MT-201 hydrauliske skivebremser

Som travl kvinde har du måske erfaret, at det kan være sin sag at finde en cykel, der kan opfylde alle dine transport-behov: Cyklen skal kunne holde til at blive brugt hver dag. Den skal være komfortabel. Den skal være sikker. Den skal være hurtig nok til, at du også kan få det optimale ud af en motionstur på landevejen. Og så må den også gerne se lidt smart ud. For hvem gider køre rundt på en grim `havelåge´?

Og når man først har fundet den cykel, man gerne vil have, kan man bruge en mindre formue på at få monteret ekstraudstyr på den! Man kan blive helt stresset ved tanken, ikke?

Men sådan behøver det faktisk slet ikke være!

Den verdenskendte amerikanske cykel-producent Trek har hørt bønnerne fra tusinder af kvinder, og  har skabt hybridcyklen FX 3 Equipped Stagger.

Her er der virkelig tale om en hybridcykel, der er lavet til at blive brugt til lidt af hvert. Du får et let, solidt aluminiumsstel, som Trek i øvrigt giver livsvarig garanti på, kombineret med et lækkert design og god komfort. Sidstnævnte er bl.a. takket være det lave overrør, der giver en lav indstigning, så det er let at komme af og på cyklen.

Når du og din FX 3 indtager landevejen, begynder det sjove! Du kan opnå en ganske anselig fart, ikke mindst takket være den gode 2x9 gear-gruppe, som man også kender fra dedikerede landevejscykler. Og kommer der en stigning på din vej, så klarer du også den!

Sikker heden er i top, idet cyklen er udstyret med hydrauliske skivebremser, der bremser kraftigt og præcist, selv i glat eller vådt føre.

Og så er der ekstraudstyret! Cyklen leveres med lygter, skærme og bagagebærer (her kan du så sidenhen montere et barnesæde, hvis du har brug for det). Så der er intet til hinder for, at du kan begive dig ud på en dejlig cykeltur, umiddelbart efter, at du har modtaget din nye FX 3 Equipped Stagger. Blot anbefaler vi, at du anskaffer dig en cykelhjelm, hvis du ikke allerede har én.

Det bliver vanskeligt at finde et bedre bud på en både hurtig, solid, sikker og smart damecykel, som du kan have glæde af hver eneste dag, mange år ud i fremtiden!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: