Trek FX 3 Equipped - 2021

DKK 7.599,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 399,00)
Se mere
(+ DKK 649,00)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Kommer med meget ekstraudstyr
2. Ekstra god gear-gruppe
3. Hydrauliske skivebremser

Du ved sikkert allerede, at der kan være mange fordele ved at have en hybridcykel. Få cykler er anvendelig til så mange forskellige formål som netop hybridcyklen.

Alle hybridcyklerne i den amerikanske cykel-gigant Treks FX-serie kommer med masser af studser, der går det let at montere diverse ekstraudstyr. Men på FX 3 Equipped er meget af dette udstyr allerede monteret! Du kan derfor begive dig ud på din første cykeltur på din nye cykel, umiddelbart efter, at du har modtaget cyklen. Nemmere kan det næsten ikke være!

Cyklen leveres med skærme, lygter og bagagebærer. Så der er ikke noget i vejen for, at du bare kan hoppe i sadlen, og drøne ud ad landevejen. Dog anbefaler vi, at du investerer i en hjelm!

Stellet er det velkendte Alpha Gold aluminiumsstel, som producenten giver livsvarig garanti på.

Designet er elegant og formfuldendt,

Forgaflen har lette og stærke kulfiberben, som absorberer stød og vibrationer fra underlaget.

FX 3 Equipped er fantastisk i byen, hvor den f.eks. klarer de daglige pendlerture i overlegen stil. Men den er bestemt også en god partner på landevejen, idet den er udstyret med en god ekstra gear-gruppe, som man kender det fra deciderede landevejscykler. Faktisk kan du opnå en ganske høj fart på landevejen.

Når der skal bremses ned igen, kan du roligt regne med, at de hydrauliske skivebremser gør, hvad de skal gøre. Det gælder også, når det danske klima viser sig fra sin vådeste og/eller koldeste side.

Og så må vi ikke glemme at nævne de punkteringsbeskyttede dæk, som reducerer risikoen for, at du kommer til at skulle bruge tid på irriterende punkteringer.

Hvis du ønsker det, kan der monteres DuoTrap S (medfølger ikke), hvor man integrerer en Bluetooth/ANT+-sensor i stellet, så du kan overføre træningsdata til en fitness-app, via din smartphone.  

Kort sagt: Trek FX 3 Equipped kan det meste, og den leveres med (næsten) alt!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: